Aanpak jeugdwerkloosheid centraal tijdens WerkWeek

0
275

Van 18 tot en met 25 september vindt de WerkWeek plaats, een initiatief van de ambassadeur Aanpak Jeugdwerkloosheid Mirjam Sterk.

In het hele land organiseren gemeenten, bedrijven, UWV, scholen, uitzendbureaus, lokale en regionale initiatiefnemers, alsook jongeren zelf activiteiten om de kansen van jongeren op werk te vergroten. Minister Lodewijk Asscher (SZW), minister Jet Bussemaker (OCW) en Mirjam Sterk geven het startschot voor de WerkWeek en bezoeken verschillende evenementen.

WerkWeek
Tijdens de WerkWeek vinden verspreid door het land activiteiten plaats waarbij de kansen van jongeren op werk worden vergroot. Het gaat zowel om bestaande als extra initiatieven als matchingsevents, ontbijtsessies tussen werkgevers en werkzoekende en netwerkevenementen.

Start
Mirjam Sterk, minister Lodewijk Asscher en minister Jet Bussemaker geven op 18 september op Het Plein in Den Haag het startschot voor de WerkWeek. Minister Asscher en Sterk maken samen met grote en kleine werkgevers afspraken over de bijdrage van het bedrijfsleven aan de aanpak van de jeugdwerkloosheid.

Bron: SterkTeam, 5 september 2014