50 jaar Exact personeelsintermediair

0
209

Exact personeelsintermediair viert in 2016 haar 50ste verjaardag.

Dus wordt er gevierd dat er in de afgelopen vijf decennia tienduizenden mensen aan een baan zijn geholpen en duizenden bedrijven aan nieuwe medewerkers. Van een Haags uitzendbureau voor productiepersoneel is Exact in 50 jaar uitgegroeid tot een full service HR dienstverlener voor personeelsbemiddeling op middelbaar en hoger niveau, trainingen en hr-advies voor de gehele Randstad.

“Dat wij nog steeds als zelfstandige, regionale speler opereren in een markt die wordt gedomineerd door grote bedrijven is op z’n minst best uniek te noemen”.

Aan het woord is Jill Modes, al meer dan 25 jaar directeur/eigenaar van Exact.

“Wij zien juist nu volop kansen in de markt. De wetgeving wordt ingewikkelder en zeker niet altijd beter voor werkgevers. Tegelijkertijd groeit de economie en de behoefte aan flexibiliteit. Daarom lanceren wij in het laatste kwartaal van 2016 een nieuw label: Exact payroll. Een bedrijfstak die zich helemaal toelegt op het zorgeloos uit handen nemen van het werkgeverschap. Iets waar wij de laatste jaren veel succes mee hebben gehad en dat zowel intern als extern meer aandacht verdient. Onze omvang met drie regiokantoren en 25 medewerkers maakt het mogelijk om heel flexibel en persoonlijk te werk te gaan en dat is bij een essentieel onderdeel als werkgeverschap vanzelfsprekend een grote pré voor ondernemers.”

Algemeen directeur Exact personeelsintermediair J.E.H. (Jill) Modes
Algemeen directeur Exact personeelsintermediair J.E.H. (Jill) Modes

Op de vraag hoe Modes het ondernemerschap al die tijd heeft ervaren, antwoordt zij: ”De afgelopen jaren hebben mij als mens en ondernemer veel gebracht. Het belangrijkste inzicht dat ik heb verkregen, is dat je medewerkers als verantwoordelijke volwassenen moet behandelen. Dit klinkt als een ongelofelijke open deur, maar ook wij hebben onszelf in moeilijkere tijden ongemerkt ingegraven met regeltjes en procedures. Als je er vanuit gaat dat mensen allemaal hetzelfde willen: succesvol zijn in hun werk, ertoe doen en bijdragen aan het succes van de organisatie, wordt het veel logischer en gemakkelijker om medewerkers vrijheid te geven bij het realiseren van hun doelen. Minimal management is de sleutel, daar ben ik van overtuigd.”

Het jubileumjaar wordt door Exact gevierd met feestboxen voor klanten, een fotowedstrijd, speciale aanbiedingen, kennissessies en als afsluiter een feest voor de medewerkers.

Bron: Exact Personeels intermediair, 15 september 2016