Congres HRM in de Zorg – 19 september, Spant! Bussum

0
186

Op dinsdag 19 september organiseert CKC Seminars het jaarcongres ‘HRM in de Zorg’ in Spant! te Bussum.

‘Van HR Transformatie in de zorg naar Realisatie. Klaar voor de toekomst!’, is het thema.

Het congres biedt veel kennis, inspiratie en contacten om deze discussie te voeren. HRM in de Zorg is jaarlijks met zo’n 350 bezoekers uitverkocht en al 11 jaar het platform voor HR-, directie- en lijnmanagers werkzaam in de zorg- en welzijnssector.

Vakmanschap – Vertrouwen – Veerkracht
De koersverandering in de zorg is ingezet. Flexibel, continu innovatief en wendbaar organiseren wordt de norm. En slimmer werken lijkt het enige antwoord op de opkomende economieën, globalisering, de technologisering en automatisering van werk. Steeds meer organisaties werpen een blik over de muren naar (regionale) samenwerking en vernieuwende arbeidsrelaties. Kortom: de HR Transformatie in de zorg is in volle gang.
Hoe blijft de zorgorganisatie aangesloten bij de turbulente tijden? Wat verandert er aan de positie van HR in een sterk veranderende organisatie? HR is harder nodig dan ooit te voren en is de drijvende kracht achter organisatieverandering. Hierbij draait het om vakmanschap, vertrouwen en veerkracht.

Kennis, interactie en inspiratie
Tijdens deze 11e editie van HRM in de Zorg worden deelnemers in 1 dag op de hoogte gesteld van de actuele veranderingen van arbeidsmarkt en zorg & welzijn, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit in de praktijk betekent.

Het congres biedt:
• actuele HR ontwikkelingen in zorg & welzijn
• inspirerende keynote lezingen
• innovatieve praktijkcases
• praktijkgerichte workshoplezingen
• go grow ontwikkelspel
• interactieve lunchworkshop
• uitgebreide informatiemarkt met stands
• netwerken en co-creëren met 350 vakgenoten
• vóór en dóór HR, bestuur/directie en lijn
• werkzaam in en voor de care & cure

Inspirerende visies
Dagvoorzitter Dr. Marlies Ott, programmadirecteur Top Class Erasmus Centrum voor Zorgbestuur, opent de dag: Kan een organisatie vitaal blijven zonder te groeien in omzet? Gevolgd door Hoogleraar Organisatiekunde, Prof. Dr.ir. M.C.D.P. Weggeman. Hoe slimmer, hoe eerder dom! Greet Prins, Zorgmanager van het jaar 2011, bespreekt over de kanteling van de zorg met de cliënt als grootste ambassadeur en hoe HR kan bijdragen. Terug naar de bedoeling! Reorganiseren? Cultuurverandering als stroperig en moeizaam proces? Niet als je de principes toepast die we als mensheid al eeuwen kennen. Jitske Kramer, Corporate antropoloog, sluit de dag af.

Praktijkcases en workshops door o.a.:
LUMC (Appical), Progressional People & FWG Advies, Levin Holding (Synthra), Elkerliek ziekenhuis & SKB, Rode Kruis-Vlaanderen, Stichting Onder Een Dak & Bonte Bij, Stichting Planetree, Projectbureau Parktheater Eindhoven & HappinessBureau, Zin en Ondernemen, Effectory, Fysergo, Maastrichts Universitair Medisch Centrum & Tangram, Loyalis & Carante Groep, IGZ & TK advocaten in de zorg, Tasper, Capra Advocaten, Zorg van de Zaak Netwerk, Stichting IZZ & Estinea en ADP Nederland.

Wie als HR professional in 1 dag op de hoogte wil zijn van de laatste HR ontwikkelingen in de zorgsector, kan zich nu inschrijven met 3 personen voor € 245,- (non-profit)*. Mailcode: FLXNDCT50Z

Alle deelnemers krijgen bij aanmelding gratis toegang tot het ebook ‘De 5 factoren van de beste Employee Experience’.

Zie voor het programma en inschrijving: www.hrmindezorg.nl

Volg @ckcseminars op Twitter en via #hrzorgnl

Bron: HRM in de Zorg