10 Runners Up voor de Verkiezing Intercedent van het Jaar 2013

0
663

De kogel is door de kerk, de 10 Runners Up voor de Verkiezing Intercedent van het Jaar 2013 zijn bekend!

Door goede resultaten voor zowel de Kennisquiz als de Slotgame en het verzamelen van de Likes op de persoonlijke Filmpjes (op Facebook is meer dan 12.000x gestemd) behoren onderstaande deelnemers tot de laatste 10 kanshebbers voor de titel Intercedent van het Jaar 2013!

Peter Bijleveld, Randstad
Marloes Freke, Luba Uitzendbureau
Kristel Frey, Manpower
Stephanie van Haren, Luba Uitzendbureau
Suzanne Jongejan, Unique
Mick Kok, In Person
Corien Karstens, Randstad
Iris Mulder, Adecco
Ilse van Riel, Adecco
Michelle van der Woord, Tempo-Team

Maar… de strijd is nog niet gestreden: er kan natuurlijk maar één winnaar zijn! Eerst gaan de Runners Up met elkaar in discussie tijdens een speciale IVHJ-uitzending op www.werken.fm op donderdag 4 april van 09:00 tot 11:00 uur. Daarnaast moeten zij zich voorbereiden op de speeddates met de Vakjury en op hun Personal Pitch. Op donderdag 18 april worden zij ’s middags in een speciaal Runners Up Programma begeleid door coaches van ARTRA, waarna ze ’s avonds goed voorbereid naar de grote finale in Studio A12 te Bunnik kunnen gaan!

Begin volgende week ontvangt u van ons de precieze programma-invulling en uw (digitale) toegangskaarten. Mocht u eerder vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Anneke Oostendorp, telefoonnummer 026 – 333 75 72.

Bron: Intercedent van het Jaar, 4 april 2013