woensdag 20 maart
Het laatste nieuws uit de flexbranche op één plek

Interview winnaar Freelancer of the Year – Dag van de ZZP’er

346
Britt van Smeerdijk is manager van YouTube kanalen voor bedrijven met haar bedrijf Booming Productions. Hoe kwam ze op het idee?

SEU Examen Payroll stap dichterbij met pilot

597
Twaalf deelnemers hebben onlangs de pilot van het SEU examen Payroll getest. Hoe waren hun ervaringen?

Jong talent wil steeds meer echte betrokkenheid

875
Casper Bannet, Aethon: “Wij zijn goed in het opleiden, uitzenden en detacheren van studenten en young professionals voor de zorg en de overheid."

Dutch Assets Group ondersteunt ondernemers uitzendbranche

352
Werkkapitaal is beschikbaar op veel manieren. Mickel Voois, mede-eigenaar van DAG, vertelt hoe automatisering hier ook aan bijdraagt.

The Adecco Group implementeert AVG

1043
Hoe pakt The Adecco Group de bescherming van persoonsgegevens aan? Interview met Theo Spijkerman over de implementatie van de AVG.

PDZ Uitzendbureau, 40 jaar lokaal verbindend

537
Timo de Regt, PDZ: "Investeren, arbeidsfit zijn, producer zijn. Werkgever en werknemer succesvol samen laten werken. Dat is ons bestaansrecht.”

Jeroen Brouwer, ABU: privacy regels in de uitzendbranche

1569
Welke impact heeft de nieuwe privacy regelgeving (AVG) op de uitzendbranche? Jeroen Brouwer, beleidsmedewerker bij de ABU, vertelt erover en schetst wat de ABU doet.

Proteqs | werk in de wereld van techniek

296
Proteqs bestaat zeven jaar! Oprichter Benjamin McMillan: "Wij werken met een zorgvuldige selectie van technici en voelen ons betrokken bij onze kandidaten en opdrachtgevers."

Flex West-Brabant, samenwerking inhuur en mobiliteit

413
Hoe hebben gemeenten in de Regio West-Brabant de inhuur van personeel en interne mobiliteit geregeld? Interview met Frank de Haan, Inkoopadviseur Flex West-Brabant.

Duurzame inzetbaarheid begint bij persoonlijke aandacht

361
De NBBU doet mee aan het project Duurzame Inzetbaarheid van MKB-Nederland. Impressie van de bijeenkomst op 13 februari 2018. Sprekers: DSM, Achmea, Olympia.

Maurice Rojer en Wiecher Hakse over SEU en flexvraagstukken

341
SEU-voorzitter Wiecher Hakse droeg in december de voorzittershamer over aan Maurice Rojer. Tijd voor een interview met beiden over ontwikkelingen in de branche.

Randstad India, interview met Edwin Schram, Business Concept Development

365
Hoe is het om te wonen en werken in India? Interview met Edwin Schram, Director Business Concept Development Randstad India.

My Flexwork, online uitzendbureau voor arbeidsmigranten

1446
Interview met Mari-Jon en Yvo Keijlewer over My Flexwork, hun volledig gedigitaliseerde uitzendbureau dat onlangs werd gelanceerd.

Wageningen University & Research kiest MSP voor inhuurproces

583
Johan Kanis, Manager Recruitment WUR: "De MSP beheert onze inhuurdesk voor personeel en werkt samen met andere leveranciers."

MatchQ meet succesvol werkgedrag voor selectie medewerkers

598
Gonne Klinkert-Ceulen, MatchQ: "Wij meten welk gedrag essentieel is voor het succesvol kunnen uitoefenen van de job."

Kandidaten online testen via gezichtsexpressieherkenning

238
Interview met Ben Greeven, CEO van Thalento, een Belgische HR-softwareleverancier van voornamelijk online assessments en talent solutions.

MEEST GELEZEN

Gemeente Nijmegen, interne mobiliteit en instroom jong talent

Nijmegen is een aantrekkelijke werkgever. De interne arbeidsmobiliteit is top geregeld. Oudere medewerkers kunnen gunstig uitstromen. Daarnaast is er gerichte werving van jongeren nodig. Interview met Wilma Berends, senior HR-adviseur.

CAO NIEUWS

COLUMNS