zaterdag 2 juli
Het laatste nieuws uit de flexbranche op één plek

Wil jij werken bij het leukste softwarebedrijf van Nederland?

Kom werken bij HelloFlex group! Het leukste softwarebedrijf van Nederland.

HelloFlex group zoekt ambitieuze professionals. Ontdek onze vacatures en neem contact op!

Ontdek vacatures

Xelvin groeit door ondernemende technici

1006
Detachering in Techniek, Engineering, Bouw & Infra, Oil & Gas. "Ons succes schuilt in gestructureerde vrijheid," zegt Dennis Wissink, algemeen directeur.

Brainnet vergroot marktaandeel MSP met Myflex

547
Brainnet verstevigt haar positie als specialist in inhuurprocessen. Arno Lugthart en Christoph van der Stelt over de acquisitie van Infraflex en Myflex.

Jorrit Gall – Intercedent van het Jaar 2014

754
Interview met Jorrit Gall, Senior Recruiter bij YoungCapital. Terechte winnaar. "Hij sprong er bovenuit omdat hij heel erg authentiek is, zijn puurheid is zijn kracht."

Please lanceert plan Werknemersbedrijf – interview

743
‘Het werknemersbedrijf begeleidt werknemers actief van werk naar werk’ - Interview met Jan Franken en Hans van de Ven, directie Please Payroll.

Interview met Magnet.me, winnaar FlexInnovatieFonds 2013

2425
“We maken een imperfecte arbeidsmarkt – waar niet alle informatie bij iedereen terecht komt – perfecter. We zorgen dat werkzoekenden en werkgevers elkaar makkelijk en precies kunnen vinden. Als de polen van een magneet.”

LAATSTE NIEUWS

Meesterwerk overgenomen door Flexfamily

Meesterwerk, opgericht in 2007 door Eddy Gelhever, bestaande uit Meesterwerk Werkprojecten en Meesterwerk Bedrijfsscholen, is met ingang van 30 juni lid van Flexfamily. Meesterwerk heeft twee Werkcarrousels in Twente en De Achterhoek en samenwerkingsverbanden in Noord-Nederland.

CAO NIEUWS

COLUMNS