maandag 14 juni
Het laatste nieuws uit de flexbranche op één plek

Payroll Select verbreedt diensten met Prokx

1220
Interview met Rick Simons, Directeur en oprichter van Payroll Select. "Wij willen graag groeien in de breedte. Prokx biedt een mooie aanvulling op ons dienstenplatform."

Priscillia Lavin Luengo – techniek is booming

353
Priscillia Lavin Luengo, Consultant Installatietechniek, werkzaam bij Technicum, won de verkiezing Intercedent van het Jaar. "Techniek is booming," vertelt ze.

Interview – Hans Pruis, CEO Adecco Group Nederland

1827
Kennismaking met Hans Pruis, nieuwe CEO Adecco Group Nederland. "Verbinder van mensen en werk. Iemand die nadenkt en durft te beslissen in onzekere situaties.”

Seminar Payrolling – impressie

738
Tijdens het seminar werd informatie gegeven over mogelijke gevolgen van de nieuwe wetgeving voor payroll die minister Asscher voorbereidt.

Persoonsgegevens – privacy in de flexbranche

1752
Impressie van het Seminar Wet bescherming persoonsgegevens, Wbp, georganiseerd door FlexService.

Inhuur overheid – hoe nu verder?

409
Mark Bassie en Antoinette Vriend in een terugblik op de ronde tafel over inhuur: "Bij overheid en inhuur draait het steeds om vier vragen."

Hogeschool voor Recruitment – ‘Het is een vak’

673
“Recruitment vereist inzicht, vaardigheden, competenties en een uitgebreid netwerk." Interview met initiatiefnemers Ellen van Hierden, Jet Peter, Geert-Jan Waasdorp.

Fit for the Future – wereld van werk verandert

1432
Verslag van het ABU-congres, 5 oktober 2015. Op welke manier verandert digitalisering en robotisering de wereld van werk? Visies van Yuri van Geest, Jan Denys, Maarten Camps en anderen.

Magnet.me – ‘Hello Britain’

260
Magnet.me, winnaar van het FlexInnovatieFonds 2013, is op 5 oktober 2015 live gegaan in het Verenigd Koninkrijk. In de afgelopen maanden zijn meer dan 60 launching partners aangesloten.

Drempels weg – 100% werkzaam – initiatief Timing

339
Matchplatform voor mensen met een arbeidsbeperking en werkgevers, powered by Timing. 'Hier kunnen ze elkaar zelf vinden, wij zitten er niet tussen.'

Inhuurbeleid overheid – ronde tafel verslag

1205
Hoe bereikt de overheid een optimaal inhuurbeleid? Uitkomsten en interviews naar aanleiding van ronde tafel inhuur overheid.

Inhuur overheid – Inkoop professionaliseren

598
Het doel van een procedure hoort voorop te staan, zegt prof. dr. Jan Telgen, hoogleraar Besliskunde en Inkoopmanagement voor de publieke sector, Universiteit Twente.

Brainnet lanceert denktank EerlijkeFlex

312
Waarom heeft Brainnet - Managed Service Provider voor flexibele arbeid - de denktank ‘EerlijkeFlex’ gelanceerd? Interview met Christoph van der Stelt en Frank Goedhart.

Bert van Drongelen richt de MBUB op

1295
Er is een nieuwe brancheorganisatie in de uitzendsector. Bert van Drongelen was de oprichter van de NBBU en de NVUB. Wat wil hij bereiken met de Middenstandsbond Uitzendbedrijven?

Please en DNA 360 – schaalvergroting

676
Hans van de Ven, Please: “Ons bedrijfs-DNA komt op veel punten overeen. Samen bereiken we schaalvergroting."

Inhuur gemeenten – opleiding uitzendkrachten nodig

702
Fenna Leibbrand is P&O-adviseur voor dertien gemeenten in de provincie Noord-Holland. Er is aandacht nodig voor verbetering van sociale vaardigheden van uitzendkrachten, zegt ze.

LAATSTE NIEUWS

Baas van Morgen – directeur vraagt advies aan kind

Tijdens 'Baas van Morgen' ruilen directeuren in diverse bedrijven hun werkplek één dag met een kind. Er zijn landelijk 450 CEO’s (directeuren) en 550 kinderen bij betrokken. Het gaat om leerlingen die opgroeien in wijken met sociaaleconomische uitdagingen. 'Nu ben jij de baas, wat is je advies?'

CAO NIEUWS

COLUMNS