dinsdag 11 augustus
Het laatste nieuws uit de flexbranche op één plek

TiP wordt Actief Interim – landelijke uitrol nieuwe vestigingen

1491
Actief Interim breidt landelijk uit in Nederland. "Voor de uitrol van onze vestigingen zoeken wij uitzendtalenten." Alexander Meijers licht de plannen toe.

Kennis over inhuur gemeente weer centraliseren

620
Gea van der Ploeg, Gemeente Groningen: "Contractmanagement is een continu proces. De inhuur van flexkrachten gaan we centraler aansturen."

Overheid mag best sneller innoveren bij inhuur

1000
"Marktconsultatie geeft meer inzicht in wat er mogelijk is," vindt Peter Bargon, director managed services van Yacht.

Flipbase – video geïntegreerd in je eigen recruitment omgeving

764
Flipbase past in elk systeem en werkt op je laptop, tablet of smartphone. Bram Tierie en Ron Jansen wonnen de tweede prijs in de finale FlexInnovatieFonds 2015.

Valory, wetenschapsnetwerk voor bedrijven

546
Valory, winnaar FlexInnovatieFonds 2015, biedt het bedrijfsleven toegang tot waardevolle kennis van wetenschappers. Onafhankelijk en betaalbaar.

PEAK-IT en Experis, ‘one stop shop’

424
"Experis, onderdeel van ManpowerGroup, is voor ons de perfecte match," zegt Marco Verver, CEO van PEAK-IT. "Onze medewerkers en klanten profiteren van de samenwerking."

PEAK-IT succesvol in HR- en ICT-oplossingen

350
“In de transformatie van detachering naar co- en outsourcing hebben we groei bereikt,” vertelt Maarten Cobelens, COO van PEAK-IT. "Inmiddels ziet de klant het voordeel van onze aanpak."

Welten – detacheren en opleiden van financiële professionals

1554
"Detachering zie ik als een ontwikkelingstool", zegt Cees Welten. “Wij gaan uit van de gelijke behandeling van onze professionals, ongeacht hun contractvorm."

Finalisten FlexInnovatieFonds 2015 bekend!

330
Deze zes nieuwe finalisten gaan met elkaar de strijd aan in de finale: Valory, Jobtease, ZZProof, Werken met Job Sharing, Flipbase, Victor Mundi.

PEP laat het om mensen gaan

885
Nedap PEP: “Onze tool geeft aan de uitzendkracht, de inlener en de uitzender inzicht in de factuurgegevens. De intercedent krijgt zo meer tijd voor zijn vak: mensen."

Xelvin groeit door ondernemende technici

960
Detachering in Techniek, Engineering, Bouw & Infra, Oil & Gas. "Ons succes schuilt in gestructureerde vrijheid," zegt Dennis Wissink, algemeen directeur.

Brainnet vergroot marktaandeel MSP met Myflex

512
Brainnet verstevigt haar positie als specialist in inhuurprocessen. Arno Lugthart en Christoph van der Stelt over de acquisitie van Infraflex en Myflex.

LAATSTE NIEUWS

Steeds meer mensen met flexibel contract in WW

Het coronavirus zorgt sinds de tweede helft van maart voor een flinke toename van het aantal nieuwe WW-uitkeringen. Aanvankelijk stroomden met name jonge oproepkrachten en uitzendkrachten de WW in. In april volgden ook meer nieuwe WW-uitkeringen vanuit tijdelijke contracten.

CAO NIEUWS

COLUMNS