zondag 21 juli
Het laatste nieuws uit de flexbranche op één plek

Inhuurbeleid overheid – goed kiezen

732
Rick Uringa, Cinfield: "Overheidsorganisaties kunnen meer zicht krijgen op waar de inhuur én de leverancier in moet voorzien. Het ontbreekt aan heldere vragen en keuzes."

Verlengd uitzenden in plaats van payroll

1577
"Schuiven met uitzendkrachten heeft nadelige gevolgen voor hun rechten," zegt Ineke Kooista, CEO van Young Capital. "Ik wil dat tij keren."

TiP wordt Actief Interim – landelijke uitrol nieuwe vestigingen

1485
Actief Interim breidt landelijk uit in Nederland. "Voor de uitrol van onze vestigingen zoeken wij uitzendtalenten." Alexander Meijers licht de plannen toe.

Kennis over inhuur gemeente weer centraliseren

607
Gea van der Ploeg, Gemeente Groningen: "Contractmanagement is een continu proces. De inhuur van flexkrachten gaan we centraler aansturen."

Overheid mag best sneller innoveren bij inhuur

960
"Marktconsultatie geeft meer inzicht in wat er mogelijk is," vindt Peter Bargon, director managed services van Yacht.

Flipbase – video geïntegreerd in je eigen recruitment omgeving

741
Flipbase past in elk systeem en werkt op je laptop, tablet of smartphone. Bram Tierie en Ron Jansen wonnen de tweede prijs in de finale FlexInnovatieFonds 2015.

Valory, wetenschapsnetwerk voor bedrijven

545
Valory, winnaar FlexInnovatieFonds 2015, biedt het bedrijfsleven toegang tot waardevolle kennis van wetenschappers. Onafhankelijk en betaalbaar.

PEAK-IT en Experis, ‘one stop shop’

416
"Experis, onderdeel van ManpowerGroup, is voor ons de perfecte match," zegt Marco Verver, CEO van PEAK-IT. "Onze medewerkers en klanten profiteren van de samenwerking."

PEAK-IT succesvol in HR- en ICT-oplossingen

346
“In de transformatie van detachering naar co- en outsourcing hebben we groei bereikt,” vertelt Maarten Cobelens, COO van PEAK-IT. "Inmiddels ziet de klant het voordeel van onze aanpak."

Welten – detacheren en opleiden van financiële professionals

1547
"Detachering zie ik als een ontwikkelingstool", zegt Cees Welten. “Wij gaan uit van de gelijke behandeling van onze professionals, ongeacht hun contractvorm."

Finalisten FlexInnovatieFonds 2015 bekend!

330
Deze zes nieuwe finalisten gaan met elkaar de strijd aan in de finale: Valory, Jobtease, ZZProof, Werken met Job Sharing, Flipbase, Victor Mundi.

PEP laat het om mensen gaan

863
Nedap PEP: “Onze tool geeft aan de uitzendkracht, de inlener en de uitzender inzicht in de factuurgegevens. De intercedent krijgt zo meer tijd voor zijn vak: mensen."

Xelvin groeit door ondernemende technici

938
Detachering in Techniek, Engineering, Bouw & Infra, Oil & Gas. "Ons succes schuilt in gestructureerde vrijheid," zegt Dennis Wissink, algemeen directeur.

Brainnet vergroot marktaandeel MSP met Myflex

483
Brainnet verstevigt haar positie als specialist in inhuurprocessen. Arno Lugthart en Christoph van der Stelt over de acquisitie van Infraflex en Myflex.

LAATSTE NIEUWS

Veel ondernemers starten vanuit WW

Een grote groep WW’ers gaat vanuit of (kort) na de WW aan de slag als ondernemer. Bijna driekwart was twee jaar later nog steeds actief als ondernemer.

CAO NIEUWS

COLUMNS