Vernieuwen door actief te delen

0
196

Nieuw!

‘It’s the most wonderfull time of the year’, galmt de radio mij iedere dag tegemoet. Chris Rea rijdt steeds maar naar huis en WHAM zingt uit volle borst dat Last Christmas vooral fantastisch was. Heel eerlijk gezegd heb ik een broertje dood aan kerst. Ik ben niet zo’n vleeseter en deze donkere dagen kunnen me gestolen worden. Ik ben geen mens van de seizoenen en verlang bij de eerste verkleuring van de bladeren alweer naar de lente. Saai? Welnee! De lente staat voor nieuw, fris en jong. Het ontdekken en het uitluiken. De start van een nieuw seizoen, de geboorte van een nieuw jaar.

Ik houd van nieuw, van verrassingen en het ontdekken van culturen, mensen en ideeën. Het kan niet gek, verrassend of anders genoeg zijn. Dit leidt tot een grenzeloze honger naar meer, naar kennis en naar ontmoetingen.

Ieder jaar verlang ik naar nieuwe ideeën, wetgeving, naar nieuwe ontwikkelingen en innovaties. Hier hoort naar mijn mening samenwerken en delen bij. In de afgelopen jaren zijn wij mede onder invloed van technologie steeds anders gaan kijken naar eigendom en ontwikkeling. Door informatie te delen met anderen stel je iedereen in staat om mee te groeien en samen met jou te bouwen aan de toekomst. Hoe mooi is dat.

Door actief te delen zijn we in staat onszelf te overtreffen. En hierin worden we verrast. Door onszelf en door elkaar. Voor mij wordt 2014 het jaar van (co)creatie.

In 2014 gaan we vermenigvuldigen! Door te delen. Ik deel graag met iedereen een fantastisch nieuw jaar!

Ellen van Hierden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here