And the winner is…

0
386

And the winner is…

Maandenlang geoefend, afgezien en gespaard voor een outfit. Klaar voor de grote dag. Mijn weken voorafgaand aan een belangrijke wedstrijd vulden zich met trainingen en oefeningen. Letten op je dieet en voldoende rust nemen. Iedere dag was ik te vinden in de sporthal. Trainde minimaal 2 uur per dag. Wat vaak een hoogtepunt zou moeten zijn werd veelal een dieptepunt. Want helaas was ik niet de meest stressbestendige. Pieken op de momenten waar het moet en het hoort. Het klinkt zo eenvoudig, maar uit ervaring weet ik hoe moeilijk dat is.

Over circa twee weken is het zover! De beste intercedenten van Nederland staan te trappelen. We hebben, om zoveel mogelijk stress te vermijden, alle selectierondes online georganiseerd. Je nominatie, het testen van je kennis en het toetsen van je zakelijk inzicht, alles gaat online.

Maar over twee weken is het zover! Dan worden de 10 beste intercedenten van Nederland voorgesteld aan de vakjury. Een jury met daarin de HR-managers en directieleden van Flex-Nederland. Zij zullen in vijf speeddates gaan beslissen wie de drie finalisten zijn die gaan strijden om de eer.

Mijn tip voor de 10 Runners up? Extra studeren en leren? De vakjury gaan stalken? De organisatie omkopen? Het klinkt wat cliché, maar het beste wat je kan en moet doen, is jezelf blijven. In de speeddates zijn we vooral op zoek naar jou. Wat maakt jou tot de beste, innovatiefste, commercieelste en meest mensgerichte intercedent? Verras ons!

Ellen van Hierden

Zie voor meer informatie
> Intercedent van het Jaar.nl
> Start voorrondes Intercedent van het Jaar