SLUIT MENU

Home of People neemt ook Efficient at Work over

Het groepsmerk Home of People voegt buurtgenoot Efficient at Work uit De Lier toe aan haar portefeuille.

Na de recente overname van NWH Jobs in november 2023 zet Home of People haar  consolidatieslag voort. Het groepsmerk voegt buurtgenoot Efficient at Work uit De Lier toe aan haar portefeuille. Efficient at Work blijft een zelfstandig opererende organisatie en gaat met behoud van eigen naam en cultuur door onder de paraplu van Home of People. 

Gezamenlijke mentaliteit

Efficient at Work is deze maand precies 17 jaar geleden van start gegaan. De uitzendonderneming werkt veelal samen met arbeidsmigranten uit Oost-Europa (Polen en Letland) en is van origine vooral actief in de AGF en sierteelt. “Door in gezamenlijkheid de Westlandse mentaliteit in de praktijk in te brengen, denken we zowel kwalitatief als kwantitatief nog meer toe te kunnen voegen aan de personeelsplanning van onze klanten”, zegt Sezer Duygulu, oprichter Home of People overtuigend. “De synergievoordelen die we onderling zullen bereiken hebben een praktisch en oplossingsgericht karakter, denk hierbij gewoonweg aan het uitruilen van huisvestingsplekken, maar ook het hebben van een vangnet op gebied van transport. Dit kunnen we vrij direct toepassen en toetsen bij gezamenlijke opdrachtgevers.” 

“Het groepsmerk blijft zich ontwikkelen en stelt ons ook met deze overname opnieuw in staat verdere slagen te maken op het gebied van professionalisering en het bedienen van nieuwe en interessante klantprofielen”, voegt Hans Pruis, CEO van Home of People, hieraan toe.

Focus op toekomstige arbeidsbemiddeling

“Ook de samenwerking met de andere labels zien we als verfrissend en biedt ongetwijfeld mooie kansen voor ons, en vice versa. We staan te popelen om samen de mouwen op te stropen, maar de eerste periode staat vooral in het teken van elkaar leren kennen’’, aldus André van Leent, oprichter van Efficient at Work. “Het zal best wennen zijn om na 17 jaar niet meer als mede-eigenaar aan het roer te staan, maar ik heb er het volste vertrouwen in dat het bedrijf waar we al die jaren met ziel en zaligheid aan en in hebben gewerkt, de collega’s die altijd hun beste beentje voorzetten en daarmee ook de opdrachtgevers en flexwerkers in meer dan goede handen zijn bij Home of People.”

Lees ook:

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *