"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Aethon in 2018 voor zesde keer FD Gazelle

Aethon in 2018 voor zesde keer FD Gazelle

Aethon-CEO Casper Bannet mocht op 6 november jl. opnieuw de FD Gazelle in ontvangst nemen.

Na FD Gazelle 2013, 2014, 2015, 2016 én 2017 behoort Aethon in 2018 wederom tot de 100 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Als specialistische HR-partij verbindt Aethon jonge, (hbo- en wo-)studenten en professionals duurzaam aan opdrachtgevers in de zorg en publieke sector.

Het Financieele Dagblad reikt De FD Gazelle jaarlijks uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Een van de voorwaarden is een groei van meer dan 20% per jaar. Aethon voldoet hier ook dit jaar aan en draagt zo grandioos bij aan de oplossing voor personeelstekorten in de zorgsector en (semi-)overheden zoals gemeenten en woningcorporaties.

Casper Bannet reageert trots: “2018 is een jaar met veel mijlpalen. We zijn dit jaar doorgegroeid naar grotere kantoorpanden in Zwolle en Eindhoven. En we bedienen de markt per november 2018 ook vanuit ons nieuwe kantoor in Amsterdam-Zuid. We kijken vol vertrouwen uit naar 2019 en de jaren die volgen.”

Over Aethon
Aethon verbindt al meer dan twaalf jaar jonge, hoogopgeleide (hbo- en wo-)studenten en professionals aan de zorg- en publieke sector. Werft niet alleen, maar investeren in talenten met intensieve en solide opleidingsprogramma’s. Op dit moment werken er al meer dan 3500 studenten en professionals via Aethon bij de opdrachtgevers.

Bron: Aethon, 7 november 2018

Zie ook FlexNieuws interview met Casper Bannet

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.