"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Lisa Frommhold is The Adecco Group CEO for one Month 2018

Lisa Frommhold (23 jaar) won de wereldwijde verkiezing van CEO for one Month, georganiseerd door The Adecco Group.

Zij gaat een maand lang werkervaring opdoen. In die periode zal zij samenwerken met de hoogste baas van The Adecco Group,  CEO (Chief Executive Officer) Alain Dehaze. Het geeft haar de kans inzicht te krijgen in de top van het bedrijfsleven. Ze maakt kennis met de werkzaamheden en vergaderingen, die behoren tot Dehaze’s verantwoordelijkheid.
Alain Dehaze en Lisa Frommhold, The Adecco Group, winnaar CEO for one Month
Lisa won deze competitie, omdat ze beschikt over veel ondernemerszin, passie heeft om nieuwe dingen te leren en ook sterke communicatieve vaardigheden laat zien.

Aan de verkiezing hebben 204.000 jonge mensen meegedaan uit 47 landen. De finale bestond uit een strijd tussen 10 kandidaten. Lees meer

Voor de deelnemers was het een boeiende ervaring. Ze leerden van elkaar en werden uitgedaagd om zichzelf zo authentiek en goed mogelijk te laten zien.

The Adecco Group organiseert de competitie jaarlijks onder de noemer Way to Work om jonge mensen te inspireren, zodat zij kansen zien en zich uitgedaagd voelen in de wereld van werk.

Vanuit Nederland deed Saber Benja mee als een van de 47 kandidaten in de wereldwijde competitie.

Bron: The Adecco Group, 20 september 2018

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.