"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Rick Schevers Managing Director TCP Group

Vanaf 1 september 2018 heeft de TCP Group een nieuwe Managing Director. Rick Schevers zal vanuit Amsterdam de internationale organisatie met inmiddels vertegenwoordiging in 12 landen gaan leiden.

Evert van der Weijden, mede-eigenaar en CSO/directielid TCP: “De afgelopen jaren heeft TCP zich met name gericht op het verder uitbouwen van haar positie in het internationale speelveld en daarvoor intern alle processen verder geoptimaliseerd. Ik zie er naar uit om met de kennis en ervaring van Rick en het team de TCP organisatie verder op de kaart te gaan zetten, zowel in Nederland als daarbuiten. Hierbij zal een van de speerpunten zijn om met name het dienstverlenend karakter van de organisatie te laten zien in een markt waarin het vandaag de dag met name over wetten en regels lijkt te gaan. De opgebouwde ervaring van Rick in deze markt is voor de TCP Group een meer dan welkome aanvulling om de gestelde ambities verder te gaan uitbouwen en verwezenlijken.”

Rick Schevers heeft achtergrond in de hospitality en is inmiddels al jaren actief in de branche van flex en een specialist op het gebied van Externe Inhuur. Tevens is Rick vanaf dag een betrokken bij de BOVIB (Branche Organisatie Voor Intermediairs en Brokers). Inmiddels is hij daar de afgelopen 2 jaar verantwoordelijk voor de Public Affairs en vandaag de dag met name bezig met het dossier rondom de Wet DBA. Een rol die hij ook naast zijn rol voor TCP blijft vervullen.

Bron: TCP, 14 september 2018

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.