"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

PageGroup boekt sterk resultaat H1 2018

PageGroup zag de bruto winst stijgen met 14,2%; het bedrijfsresultaat steeg met 18,8% in de eerste helft van 2018.

Ongunstige wisselkoersen vertekenen de gepresenteerde cijfers; er is £ 6 miljoen bruto winst en £ 1 miljoen bedrijfsresultaat gerapporteerd. Zie het H1 rapport.

PageGroup, results H1 2018

Records
“De eerste helft van het jaar hebben we kunnen afsluiten met zowel het beste bedrijfsresultaat als het hoogste aantal medewerkers,” zegt CEO Steve Ingham. “Het aantal medewerkers steeg met 319 (+ 5,8%) in de eerste helft tot een recordniveau voor onze groep van 5.816, gemeten op 30 juni 2018. Het totaal aantal personeelsleden bedroeg 7.457 aan het einde van de eerste helft van dit jaar. De verhouding tussen personeel dat bij opdrachtgevers wordt ingezet en intern ondersteunend personeel is 4 op 1.”

“We zijn tevreden met de sterke prestaties van de groep in het eerste halfjaar, maar er blijven uitdagingen, waaronder de Brexit in het VK, de handel in Catalonië en de aanstaande verkiezingen in Latijns-Amerika. We zullen ons blijven concentreren op het stimuleren van winstgevende groei. We zetten koers op 10.000 medewerkers, £ 1 miljard brutowinst en £ 200 miljoen – £ 250 miljoen bedrijfswinst en willen snel kunnen reageren op veranderingen in de marktomstandigheden.”

Bron: PageGroup persbericht, 8 augustus 2018

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.