loading
views

Wonderkind vindt technische vakmensen voor Croonwolter&dros

Technisch dienstverlener Croonwolter&dros (omzet 550 miljoen, 2.700 medewerkers en onderdeel van TBI), gaat in 2018 samenwerken met Wonderkind.

Het Amsterdamse bedrijf gaat het komende jaar helpen met het vervullen van een groot aantal vacatures voor Croonwolter&dros. De samenwerking volgt op een succesvolle pilot waarbij Wonderkind met behulp van Artificial Intelligence (AI) talent heeft gevonden bij moeilijk vervulbare vacatures van de technische dienstverlener.

300 vacatures vervullen in 1 jaar
De afgelopen vijf maanden is de technologie van Wonderkind op zoek gegaan naar moeilijk vervulbare vacatures zoals engineers, servicemonteurs en software engineers. In deze pilot zijn diverse vacatures getest. Dat leverde Croonwolter&dros ruim 300 leads op, waarvan uiteindelijk 9 mensen zijn aangenomen tegen 56% lagere kosten.

Vanwege de succesvolle pilot wordt de samenwerking uitgebreid in 2018. Croonwolter&dros heeft hierbij haar vertrouwen uitgesproken naar Wonderkind door de samenwerking te intensiveren, aldus het persbericht.

Bron: Wonderkind en Croonwolder&dros

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek