"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Transport People organiseert op 24 juni Job Event voor chauffeurs

Zaterdagmiddag 24 juni organiseert uitzendbureau Transport People uit Maasdijk van 11:00 tot 14:00 uur, in samenwerking met Eetcafé Westgaag, een Job Event.

Dit evenement vindt ditmaal plaats bij het eetcafé in Maasdijk en is bedoeld voor alle (toekomstige) vrachtwagenchauffeurs die op zoek zijn naar een nieuwe baan.

Baan en opleiding voor chauffeurs
Recruiter Angelo Groen legt uit dat het tekort binnen de sector nog steeds niet is opgelost. “Aan ons de taak om extra energie te steken in het actief werven van geschikte chauffeurs. Door het organiseren van dit event willen wij chauffeurs aantrekken die we vervolgens direct inschrijven en een baangarantie kunnen geven bij één van onze opdrachtgevers. Wij gaan op zoek naar de baan die goed bij hen past! Iedereen die graag chauffeur wil worden of een andere baan in de transport of logistieke sector zoekt, is uiteraard ook welkom. Ook aan scholieren of studenten die op termijn chauffeur of transportplanner willen worden kunnen wij een mooi opleidingstraject bieden.”

Bron: Transport People, 16 juni 2017

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.