"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Robert van Gasteren, CEO Staffing MS

Per 1 april 2017 is mr. Robert van Gasteren benoemd tot CEO. In deze functie volgt hij Rob de Laat op. Hij voert de directie samen met Wouter Waaijenberg.

Robert heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en bezit een brede en jarenlange ervaring als HR Executive en HR Deal Executive bij ICI, Oracle, CSC en Capgemini. Ook is hij tot en met 1992 gedurende 6 jaren Executive Search Consultant geweest bij een van de grootste internationale bureau’s. Binnen Capgemini is hij tevens werkzaam geweest als COO Outsourcing Benelux, People & Business Transformation Director, Sales Director Centraal Europe en CEO. Laatstelijk was hij COO van de VANAD Group en CEO van VANAD Callcenters. Bij dit bedrijf blijft hij lid van de Raad van Advies. Robert is lid van het Bestuur van Vereniging Achmea, de meerderheidsaandeelhouder van Achmea en plaatsvervangend voorzitter van het Bestuur van het Platform Outsourcing Nederland.

Bron: Staffing MS

Zie ook interview met Robert van Gasteren (bron: ZiPconomy)

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.