"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Valory werkt samen met CMS

Valory, winnaar van FlexInnovatieFonds 2015, heeft een samenwerkingspartner gevonden in CMS, juridisch adviseurs.

Juridisch dienstverlener CMS en virtueel kennisinstituut Valory gaan per 1 maart 2016 een structurele samenwerking aan. Met deze samenwerking maken beide organisaties wetenschappelijke kennis voor bedrijven toegankelijker. Daarmee spelen zij in op de steeds complexere vraagstukken waarmee veel bedrijven worden geconfronteerd.

Valory biedt een analytics team on demand vanuit een groot netwerk van getalenteerde wetenschappelijke experts.

Dolf Segaar, Managing Partner bij CMS: “Voor ondernemingen neemt de voorspelbaarheid van ontwikkelingen af en de complexiteit van hun vraagstukken toe. Dat vraagt om een nieuw type samenwerking tussen juridische dienstverleners en hun cliënten, waarbij kennisdeling centraal staat en niet langer alleen het juridische dossier hen bindt. Door onze samenwerking met Valory maken we wetenschappelijke kennis toegankelijk voor onze cliënten, die daarmee in staat worden gesteld om hun bedrijfsvraagstukken op te lossen. Wij zijn van mening dat hierdoor de maatschappelijke waarde van de advocatuur beter tot zijn recht komt.”

Bron: Valory, 17 februari 2016

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.