"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Freelancer of the Year Awards van start

Een nieuwe editie van de nationale zzp-prijs Freelancer of the Year Awards is officieel van start gegaan.

De verkiezing staat open voor alle zzp’ers, freelancers en interim professionals die voor eigen rekening en risico werken en die geen personeel in (loon)dienst hebben. “De focus ligt dit jaar nóg meer op kwaliteit: klanttevredenheid en de aanbevelingsscore worden gemeten, waarbij het gemiddelde cijfer doorslaggevend is,” aldus Jeroen Sakkers, initiatiefnemer en jurylid.

De FOTY Awards is een jaarlijkse zoektocht naar de beste zzp’er of freelancer van Nederland. Het afgelopen jaar deden bijna 10.000 zzp’ers mee aan de verkiezing, en werd de landelijke zzp-prijs door minister-president Mark Rutte uitgereikt aan foodblogger Carlijn Bröring. De verkiezing en de uitreiking op de Dag van de ZZP’er worden mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsors Knab, MINI en WE Fashion. “Via de FOTY Awards vieren wij het ondernemerschap van de meer dan één miljoen zzp’ers in Nederland, waarvan ik er zelf ook één ben,” vertelt René Frijters, als directeur van Knab hoofdsponsor en juryvoorzitter van de FOTY Awards.

Bron: FOTY Awards, 17 november 2015

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.