"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Shifter hoog in Deloitte Technology Fast50

Shifter debuteert in de Deloitte Technology Fast50 lijst met een groeipercentage van 1.396%.

Gijs-Jan van het Kaar, CEO van Shifter: “Onze groei laat zien dat er veel bedrijven in Nederland zijn die verstandig om willen gaan met flexwerk en met hun flexwerkers.”

Vijf van de snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland zijn HR technologiebedrijven. HR2Day, WePayPeople, FSG, NMBRS en Shifter zijn vrijdag 9 oktober in Groningen onderscheiden. De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland.

Tien procent van de snelst groeiende technologie ondernemingen in Nederland houdt zich niet bezig met elektrische auto’s of 3dprinten, maar met HR innovaties.

Martin Wabeke, partner bij Deloitte en programmamanager van de Technology Fast50: “De proposities spelen in op maatschappelijke en economische ontwikkelingen, zodat er sprake is van producten en diensten die een aantal jaren geleden nog niet bestonden.”

Bron: Shifter, 14 oktober 2015

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.