loading
views

HOBIJ sluit driejarig contract Van Oers United

HOBIJ sluit driejarig contract Van Oers United

HOBIJ, Experts in European Workforce en Van Oers United, een internationaal opererende leverancier en producent van jaarrond verse groenten te Ridderkerk, zijn een driejarig contract aangegaan.

HOBIJ zal hierin de firma Van Oers United ontzorgen op het gebied van de inzet van flexmedewerkers op de locaties Ridderkerk en Heinenoord.

Van Oers United, jaarrond verse groenten
Van Oers United is al decennia lang actief op de Europese markt voor verse groenten. Van Oers biedt met haar diversiteit in diensten, waaronder productie, verpakking en distributie, een totaalpakket aan haar afnemers naast een uitgebreid assortiment aan verse groenten. In de hele keten speelt flexibiliteit een belangrijke rol en wordt er derhalve gebruik gemaakt van flexibele arbeidskrachten. Vooral op de locaties in Ridderkerk en Heinenoord en in mindere mate op de locatie in Heerle. Van Oers United beschikt verder nog over kantoorlocaties in Venlo en Wervershoof. In 2013 had het bedrijf een omzet van bijna 265 miljoen euro.

Regisseur
Hans Meijer, Productiemanager van Van Oers United: “De wereld van verse groenten is volatiel. Op de productielocaties werken we daarom al jaren met flexibele arbeidskrachten. In het verleden deden we zaken met 6 bureaus en hadden we behoefte aan professionalisering van alle processen rondom de inzet van flex. Daarom hebben we een gespecialiseerd bureau in de arm genomen die voor ons een tender heeft uitgezet. Na een uitgebreid proces hebben we uiteindelijk gekozen voor HOBIJ op basis van een aantal argumenten: HOBIJ heeft grote ervaring in de logistiek en food én werkt landelijk. Door de ervaring en expertise van HOBIJ kunnen wij onze processen verbeteren en samen met HOBIJ werken aan continue optimalisering. We waren op zoek naar een regisseur die ook de andere leveranciers gaat aansturen. We gaan nu werken met drie partijen waarvan HOBIJ de grootste leverancier wordt en leading is in het gehele proces.”

Regiokantoor Zuid-Holland
Paul van Dieperbeek, Teamleider Sales bij HOBIJ: “Van Oers United is een grote inlener en wij verwachten hier gemiddeld 170 flexkrachten aan het werk te hebben op diverse locaties. Ze hebben ons echt het hemd van het lijf gevraagd in het offertetraject en uit alles bleek dat ze dit heel serieus wilden aanpakken. Dat wij als winnaar uit de bus zijn gekomen is een mooi compliment voor ons en een bewijs dat we een mooie ontwikkeling doormaken.”

HOBIJ heeft, gezien de ontwikkelingen, besloten een nieuw regiokantoor te openen in Zuid-Holland.

Bron: HOBIJ, 29 oktober 2014

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek