loading
views

Uitzendbureau Qjobs opent vestiging in Emmen

Uitzendbureau Qjobs opent vestiging in Emmen

Uitzendorganisatie Qjobs opende op 1 oktober jl. een nieuwe franchisevestiging in Emmen.

Qjobs Emmen is actief in geheel Noordoost Nederland. Met een interessant netwerk voor opdrachtgevers en kandidaten; dus voor zowel werkzoekenden als werkgevers. Franchiseondernemer Hilleke Duursma is specialist op het gebied van uitzending, detachering en alle andere vormen van flexibele arbeid. En voor elke doelgroep wat betreft leeftijd, functie, branche, opleidingsniveau en werkervaring.

Voortbouwend op een groot en gedifferentieerd netwerk
Qjobs Emmen heeft een uitgebreide kennis en expertise van alle branches, sectoren en personeelsvraagstukken en stemt daarop haar dienstverlening af. En dankzij het veelzijdige kandidatenbestand is het mogelijk om op korte termijn de juiste mensen ter beschikking te hebben. Een gedegen intakegesprek, vaak gecombineerd met vaardigheidstesten, vormt de basis voor de kwaliteit van de uitzendkracht. Daarnaast kan Qjobs Emmen actief bemiddelen om opleidingsmogelijkheden voor uw tijdelijke (uitzend)krachten te creëren.
Inspelend op de nieuwste ontwikkelingen met een enorme toewijding, transparantie, hoge kwaliteitsgarantie, sterke klantgerichtheid en een aantrekkelijke kostenstructuur, zonder onaangename verrassingen. Qjobs voert een gerenommeerde backoffice die NEN 4400 gecertificeerd is en waar de CAO van de NBBU wordt gehanteerd.

Korte lijnen
Qjobs Emmen wil zodanig functioneren dat de belangen van alle betrokkenen –inlenende bedrijven, tijdelijke én vaste medewerkers- zo goed mogelijk gewaarborgd worden. Daarbij worden zeer korte communicatielijnen gehanteerd. Door het veelvuldig persoonlijk contact en de intensieve begeleiding van Qjobs Emmen is het mogelijk dat iedereen zich volledig kan blijven ontwikkelen, gericht op duurzame inzetbaarheid.

Bron: Qjobs, 23 oktober 2014

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek