loading
views

Adecco benoemt Paola Ospina ‘CEO voor een maand’

Adecco benoemt Paola Ospina ‘CEO voor een maand’

Adecco Group kondigde vandaag de benoeming van Paola Ospina als ‘CEO voor een maand’.

Paola zal worden begeleid door Patrick De Maeseneire, CEO van Adecco Group van 30 augustus tot 31 september. Daarna wordt haar een baan binnen de Adecco Group aangeboden.Adecco Group

Paola Ospina Adecco’s actie Way to Work ™ werd in 2013 gelanceerd om jongeren de eerste stappen te laten zetten op de carrièreladder.
Het Adecco Way to Work ™ programma biedt loopbaanbegeleiding en een maand werkervaringen om de arbeidsmarktpositie van jonge werkzoekenden te verbeteren.

88 jongeren uit 50 landen hebben diverse rollen op zich genomen in uiteenlopende gebieden binnen het bedrijfsleven dankzij de wereldwijde medewerking van Adecco’s klanten. Jongeren konden daarmee hun talenten laten zien aan potentiële werkgevers. Voor velen was dit hun eerste baan en een intense werkervaring voor hun CV. TOP 4 with Patrick de Maeseneire, CEO Adecco Group

Boot Camp
Zesenveertig van deze jongeren gaven aan mee te willen doen aan de selectie voor ‘CEO voor een maand’. Tien werden geselecteerd voor een ​​Boot Camp in Zürich van 12 tot 16 augustus. Daar werden de finalisten getest, uitgedaagd en beoordeeld op Adecco’s kernwaarden teamspirit, klantgerichtheid, passie, verantwoordelijkheid en ondernemerschap.

Alle tien finalisten – Mohammed Assad (Nederland), Silvia Bizubova (Slowakije), Adam Boardman (UK), Andrew Chu (Taiwan), Allegra Guardi (Italië), Benoît Hommel (Frankrijk), Adharsh Kumar (USA), Elena Ollendiek (Duitsland ), Paola Ospina (Colombia) en Aurora Petrel (Spanje) – waren uitzonderlijk getalenteerde kandidaten.

Bekijk de video voor een indruk van de kandidaten.

Paola Ospina werd uiteindelijk gekozen tot ‘CEO voor een maand’.
Paola: “De Boot Camp was een ongelooflijke ervaring. In slechts 3 dagen leerde ik zo veel, ook van de andere fantastische kandidaten. Tijdens mijn maand als ‘CEO’, samen met Patrick De Maeseneire, wil ik zoveel mogelijk leren, mezelf ontwikkelen en mijn vaardigheden in de praktijk inzetten. Mijn achtergrond en passie is Reclame en Marketing, maar nu heb ik de kans om veel andere aspecten van de organisatie te leren kennen, waarmee ik mijn carrière zal kunnen versterken.”

Paola zal in de maand september optrekken met CEO Patrick De Maeseneire. Ze zal als ‘CEO voor een maand’ operationele vergaderingen bijwonen, zakelijke opdrachten uitvoeren, veel collega’s leren kennen en van heel dichtbij inzicht krijgen in Adecco’s wereldwijde organisatie.

Bron: Adecco Group, 18 augustus 2014

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek