loading
views

PSC H1 2014 omzet +84%

PSC H1 2014 omzet +84%

PSC | platform ziet haar omzet in het tweede kwartaal groeien tot ruim € 9,1 miljoen.

Over de eerste zes maanden van 2014 is de omzet uitgekomen op € 16,3 miljoen, een stijging van 84% ten opzichte van dezelfde periode in 2013.

Niet alleen bestaande intermediairs groeien. Ook nieuw aangesloten intermediairs voegen snel omzet toe. “Met de door ons aangeboden software oplossingen van FlexService en FlexOnline kunnen onze nieuwe klanten direct aan de slag en dat werkt”, aldus PSC directeur Ed van Viegen.

Focus
“Wij hebben geïnvesteerd in ons salesteam. Onze sales mensen merken in de markt dat de exclusieve focus van PSC op intermediairs onderscheidend blijft werken. PSC is nog altijd de enige partij in de markt die deze focus voor 100% aanbrengt. Onze kennis en expertise op het gebied van tijdelijk werk wordt herkent en dat vertaalt zich naar groei,” zegt van Viegen.

Steeds meer intermediairs kiezen voor de succesformule van PSC, inmiddels goed voor een 41e plek in de Flexmarkt Omzetranglijst 2013. PSC neemt uitzendbureaus, recruiters, werving & selectiebureaus, detacheringsbureaus en accountants de administratie uit handen en ontzorgt op werkgeverschap, loonadministratie, facturering, debiteurenbeheer en financiering.

Bron: PSC.nl, 9 juli 2014

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek