loading
views

Flexpoint neemt Trento Engineering over

Flexpoint neemt Trento Engineering over

Flexpoint neemt technisch consultancy en detacheringsbureau, Trento Engineering, over.

Flexpoint Holding maakt bekend dat het overeenstemming heeft bereikt met de aandeelhouders van Trento Engineering BV om 100% van de aandelen over te nemen. De overname gaat in per 1 januari 2014.

> zie Trento.nl

Trento Engineering BV is een technisch consultancy- en detacheringsbureau. De organisatie is een kwaliteitsbewuste en gerespecteerde dienstverlener op gebied van het ontwikkelen en optimaliseren van productie- en supply chain processen.

Math Winthagen blijft algemeen directeur van Trento
Trento Engineering BV maakt als technisch consultancy bureau gebruik van Lean- en Toyota Production sytems methoden. Beide methoden zijn gericht op het bottom-up verbeteren van bedrijfsprocessen. De markt van Trento Engineering BV in Nederland en België wordt steeds breder. De foodindustrie en zelfs de zorgsector zijn voorbeelden van deze verbreding. De organisatie heeft een duidelijke signatuur. Ondernemerschap, relatiegerichtheid en eigenheid vormen de kernwoorden voor het duiden van deze signatuur. Een belangrijk onderdeel van de transactie is dat de huidig algemeen directeur van Trento Engineering BV, de heer Math Winthagen, zich langjarig verbindt. De heer Winthagen blijft algemeen directeur van Trento Engineering BV.

Trento Engineering BV, met hoofdkantoor in Sittard, is een organisatie met 2 kantoren in Nederland. Het bedrijf kent een stabiele omzet – en winstontwikkeling. De overname biedt ook extra kansen op de Belgische markt.

Bron: Flexpoint, 26 mei 2014

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek