loading
views

Creyf’s behoort tot beste werkgevers van Nederland

Creyf’s behoort tot beste werkgevers van Nederland

Creyf’s, onderdeel van uitzendgroep USG People, is de nummer achttien op de lijst van Best Workplaces 2014 van Nederland.

De lijst van Best Workplaces is samengesteld op basis van empirisch onderzoek van Great Place to Work® Nederland en is dit jaar voor de twaalfde keer samengesteld.

Jaarlijks worden de hoogst scorende organisaties onderscheiden als Best Workplaces van Nederland. Great Place to Work® Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, de trots en het plezier binnen organisaties. Op basis van de antwoorden op een vragenlijst met 58 stellingen en twee open vragen wordt deze lijst bepaald.

Feestelijke uitreiking van de Best Workplaces 2014

Creyf’s behoort al een aantal jaar tot de beste bedrijven van Nederland. Sinds 2008 is Creyf’s al vier keer verkozen tot Uitzendbureau van het Jaar en heeft het bedrijf ook twee keer de tweede plaats behaald. Ook in 2013 nam Creyf’s deze titel mee naar huis. Creyf’s loopt voorop in de uitzendmarkt en scoort een solide winst en een mooie groei.

Winning teams
Ronald Kardol, algemeen directeur van Creyf’s: “Creyf’s is ‘het beste uitzendbureau van 2013’ en staat nu ook op plaats achttien in de lijst van beste werkgevers in Nederland. Daar ben ik erg trots op. Het succes is de juiste combinatie van gemotiveerde medewerkers, blije flexkrachten en tevreden klanten. De kracht van Creyf’s is onze mensen. Ook ik zet medewerkers op de eerste plaats. Ik vind het belangrijk dat als je bij ons werkt, je dat doet met plezier. Ik geloof in winning teams, zij maken het verschil. De mensen bij Creyf’s hebben plezier in hun werk en waarderen de persoonlijke manier van ondersteuning en begeleiding. Dat maakt het een fijn bedrijf om voor te werken. Ik ben trots op iedereen van Creyf’s en vereerd met deze achttiende plaats.”

Bron: Creyf’s, 26 maart 2014

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek