loading
views

Hays regelt externe inhuur voor A.S.R.

Hays regelt externe inhuur voor A.S.R.

Hays start per 1 april met het Managed Service Programma (MSP) voor verzekeraar a.s.r.

De partijen zijn overeengekomen om het gehele inhuurproces van externe professionals te outsourcen naar Hays. De a.s.r.-medewerkers die zich voorheen al bezighielden met het inhuren van externe professionals komen in dienst van Hays. Het Managed Service Programma leidt tot meer efficiëntie, controle, besparingen en compliancy voor a.s.r. bij het inhuren van externe medewerkers en ZZP’ers.

Hays Talent Solutions, het bedrijfsonderdeel dat zich binnen Hays bezighoudt met RPO, MSP en VMS oplossingen, start volgende maand met de uitrol van het MSP programma.

Jurgen Jaarsma, Director Talent Solutions: “Dit is een belangrijke stap voor onze organisatie en binnen de branche. Volledige outsourcing van bedrijfsonderdelen zien we vaak terug bij IT outsourcingstrajecten, maar binnen recruitment is dit in Nederland de eerste keer. We weten dat andere bedrijven die een MSP of RPO overwegen de mogelijkheden en ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houden, dit kan een extra dimensie vormen in hun en onze toekomstige strategie. Door de bestaande medewerkers van a.s.r. over te nemen blijft kennis behouden. Het brengt extra besparingspotentieel, zonder direct ontslag van mensen of reorganisaties.”

Dienstverlening op maat
a.s.r. heeft vorig jaar besloten om haar Bureau Externe Inhuur middels een tendertraject uit te besteden. Eind 2013 is besloten om de MSP aan Hays Talent Solutions te gunnen. Erik Kooijman, Category Manager Inhuur bij a.s.r.: “We hebben voor Hays gekozen omdat zij een uitstekende dienstverlening op maat bieden. Doorslaggevend was dat Hays ons het vertrouwen geeft dat zij op een professionele manier omgaan met ons bestaande personeel dat overgaat.”

Bron: Hays, 17 maart 2014

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek