loading
views

Aftrap HR Intelligence Meetup

Aftrap HR Intelligence Meetup

Afgelopen dinsdag was de aftrap van de eerste HR Intelligence Meetup in Amsterdam. De HR Intelligence Meetups richten zich op talent management in contactcenters en de veranderende wereld van het klantcontact.  

Het thema van de eerste meetup was gamification.

Diverse sprekers
Barend Raaff, mede-oprichter en manager van Harver, liet een reeks video’s van serious gaming toepassingen de revue passeren. “Serious Gaming kan op vele vlakken talent management en recruitment ondersteunen en zal een steeds prominentere rol gaan innemen.”

Marceline Beijer, CEO van facilitair contactcenter Arvato Benelux, vertelde over het grote succes van haar Contact Center 3.0 en hoe gaming in recruitment haar pre-selectie op z’n kop gezet heeft.

Ranjith Postma, founder en CEO van online callcenter motivatie game Galalion.com, vertelde hoe je talent zo gek krijgt elkaar te motiveren beter te presteren. “Gamification werkt averechts. Het vergroot de onderlinge strijd. ”

1 juli volgende meetup
De volgende HR Intelligence Meetup vindt plaats op 1 juli 2014 en behandeld het thema motivatie en behoud van contactcenter medewerkers. Meer informatie over het programma en de sprekers volgt binnenkort op www.meetup.com/hrintelligencemeetup

Bron: HR Intelligence Meetup, 14 maart 2014 

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek