loading
views

Jellow en FC Groningen helpen freelancers aan netwerk

Jellow en FC Groningen helpen freelancers aan netwerk

Afgelopen week hebben FC Groningen en Jellow een partnership gesloten. Het doel is om samen de noordelijke markt van freelancers in kaart te brengen en freelancers beter vindbaar te maken voor het noordelijke bedrijfsleven.

Het netwerk van bedrijven – maar vooral van freelancers – is vaak beperkt en ze weten elkaar nog lastig te vinden. FC Groningen ziet samen met Jellow een kans om direct contact tot stand te brengen tussen sponsorrelaties en freelancers in hun verzorgingsgebied.

Het partnership
Samen met de sponsorrelaties gaat FC Groningen zoveel mogelijk freelancers benaderen om zich in te schrijven bij Jellow. Daarna worden deze netwerken met elkaar gedeeld en krijgen alle sponsorrelaties toegang tot alle profielen en contactgegevens van de freelancers. Bedrijven met een tijdelijke vacature kunnen snel en eenvoudig de juiste professional selecteren en benaderen. Zo vormen FC Groningen en Jellow de schakel tussen het bedrijfsleven en de freelancers en wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan de vindbaarheid van geschikte freelancers.

In maart gaat de campagne van start en krijgen alle sponsorrelaties van FC Groningen toegang tot Jellow, waarmee ze freelancers kunnen uitnodigen en inhuren.

Bron: Jellow, 26 februari 2014

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek