loading
views

PSC | platform voor intermediairs: record weekomzet 1 mln euro

PSC | platform voor intermediairs: record weekomzet 1 mln euro

PSC doorbreekt met haar weekomzet voor het eerst in haar bestaan de grens van 1 miljoen euro.

In week 8 van dit jaar werd een omzet gerealiseerd van € 1.047.752. Dat werd vanmiddag bekend. Deze mijlpaal werd bereikt in het 6e levensjaar van PSC. Afgelopen november vierde de organisatie haar 5-jarig bestaan. Eerder werd 2013 afgesloten met een ruime verdubbeling van de omzet tot ruim 22 miljoen euro. In 2014 zet de sterke groei onverminderd voort. “Zulke groeicijfers zijn natuurlijk fenomenaal,” vindt directeur Ed van Viegen. “De marktontwikkeling heeft ons niet kunnen deren, dat blijkt uit het feit dat we juist de afgelopen 5 jaar vanaf nul zijn gegroeid naar onze huidige omvang. Het aantrekken van de markt betekent alleen maar extra wind in de zeilen.”

Veel startende intermediairs met kwaliteit
Ed van Viegen, FlexInnovatieFondsVan Viegen is positief gestemd over heel 2014. “Hoewel je een verdubbeling van de omzet natuurlijk niet oneindig vol kunt houden, zou dat dit jaar best weer eens kunnen lukken. We sluiten heel veel startende intermediairs aan en de kwaliteit daarvan is hoog. Dat zien wij, omdat veel van deze starters doorbreken en vervolgens ook echt doorgroeien, dat wil zeggen, ze groeien in medewerkers en/of in vestigingen. Ze slagen daarin omdat ze een specialty bieden of buitengewoon goed hun werk doen als intermediair.”

Teamwork
“De succesformule van PSC is 100% focus op intermediairs in de flexmarkt. Dat maakt dat wij uitstekende oplossingen voor onze intermediairs kunnen bedenken en dat we met ons team volledig gefocust kunnen werken. Daarnaast hebben we via ons zusterbedrijf FlexService directe toegang tot de beste software oplossing in de markt,” zo licht Ed van Viegen toe. “Ik ben trots op mijn team, maar ook op onze intermediairs. Die bedenken de beste flexibele oplossingen in de Nederlandse arbeidsmarkt vanuit langdurige relaties met zowel hun flexkrachten als hun klanten. Wij zien dat terug in de wijze waarop intermediairs zich inzetten voor het trainen en opleiden van flexkrachten. Daar profiteert uiteindelijk iedereen van.”

Bron: PSC, 26 februari 2014

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek