loading
views

Han Mesters: “Payper loopt voorop als payrollbedrijf”

Han Mesters: “Payper loopt voorop als payrollbedrijf”

“Payper is als payrollorganisatie de tijd vooruit. We hebben het hier niet over payrolling 2.0 maar payrolling 3.0”.

Dat was de conclusie van een gesprek tussen Han Mesters van ABN Amro en Edwin Schaap, algemeen directeur van het nieuwe bedrijf Payper.

Openingsevenement Payper
“We zijn allang niet meer een urenfabriek, maar voegen duidelijk waarde toe aan hetgeen we doen. Niet alleen door onze werknemers en opdrachtgevers te voorzien van een state-of-the art online omgeving, maar ook door in te spelen op “goed werkgeverschap” en ook de kandidaten in fase C een toekomst te bieden”, aldus de presentaties tijdens het openingsevenement van Payper op 19 februari jl.

Han Mesters, sectorbanker ABN AMRO Zakelijke Dienstverlening, tijdens opening Payper

Voor de directie en het team van Payper was met name de visie van Mesters op de bedrijfsvoering een absolute aanmoediging om de groei van het bedrijf zowel in kwaliteit als kwantiteit door te zetten. “We zijn op het juiste moment de juiste weg ingeslagen. Payrolling 1.0 is verleden tijd. Simpelweg uren verwerken en lonen uitbetalen is niet meer wat de huidige klant wenst. Wij creëren meerwaarde naar zowel opdrachtgever als kandidaat door niet alleen de basis goed te regelen, maar ook de lange termijn te waarborgen. We hebben stevig geïnvesteerd in kennis en kunde, onder meer op het gebied van klantadviseurs. We bouwen aan een uitgebreide kennisbank en laten kandidaten en klanten meeprofiteren van collectiviteitsvoordelen. Allemaal toegevoegde waarde rondom ons basisproduct.

Seminars en nieuwe site
Het openingsevent was het moment voor algemeen directeur Edwin Schaap, commercieel directeur Jan Klerkx en financieel directeur Eric Snoeren om de aftrap te geven voor een serie seminars en vele andere momenten waarop met de markt wordt gediscussieerd over inhoud, wensen en andere wetenswaardigheden. Tevens is de nieuwe website gelanceerd op www.payper.nl.

Bron: Payper.nl, februari 2014

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek