loading
views

ABU congres De toekomst van flexibiliteit, 19 mei 2014

ABU congres De toekomst van flexibiliteit, 19 mei 2014

Hoe ziet de toekomst van de flexibele arbeidsmarkt eruit? Die vraag staat centraal tijdens het ABU congres op 19 mei a.s.

Wat zijn de flexibiliteitsstrategieën van ondernemend Nederland nu en straks? Zijn de inleenmotieven van bedrijven veranderd? Wat doen bedrijven om flexkrachten te binden en boeien? In opdracht van de ABU doet TNO onderzoek ondereen kleine duizend werkgevers in Nederland naar al deze aspecten van flexibiliteit. Het is een vervolg op het onderzoek De toekomst van flexibele arbeid uit 2008. Tijdens het ABU-congres presenteert TNO de resultaten en de actuele perspectieven op de flexibele arbeidsmarkt.

Congres
Keynotespeakers zijn onder meer Lodewijk Asscher, minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en Wiebe Draijer, voorzitter van de Sociaal-Economische Raad; over de toekomst van de arbeidsmarkt.
Tijdens het congres wordt het TNO-onderzoek naar de toekomst van flexibiliteit op de arbeidsmarkt gepresenteerd door Paulien Bongers (TNO). Ook aandacht voor het afscheid van ABU-voorzitter Hans Kamps en welkom aan zijn opvolger Aart van der Gaag.

Save the date
Maandag 19 mei 2014, 15.00 – 17.00 uur. Vanaf 14.00 uur ontvangst; na 17.00 uur receptie, walking dinner). Locatie Den Haag, locatie wordt nader bekendgemaakt.

Bron: ABU, 19 februari 2014

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek