loading
views

Jonas Prising CEO ManpowerGroup, Jeff Joerres bestuursvoorzitter

Jonas Prising CEO ManpowerGroup, Jeff Joerres bestuursvoorzitter

De Raad van Bestuur van ManpowerGroup heeft Jonas Prising gekozen als chief executive officer (CEO) van de organisatie per 1 mei 2014.

Hij volgt in deze functie Jeff Joerres op en wordt sinds het bestaan van de organisatie de vierde CEO van ManpowerGroup.
Prising is president van ManpowerGroup en uitvoerend vice-president voor Noord- en Zuid-Amerika en Zuid-Europa.

CEO Jeffrey Joerres wordt per 1 mei 2014 bestuursvoorzitter.

Hans Leentjes: “Jonas heeft veel kennis van de industrie, en van klantbenadering. Zijn strategische visie stelt ons in staat om te blijven groeien. Jonas is een echte wereldburger; hij leefde in negen landen in Azië, Europa en Noord-Amerika en spreekt vijf talen. ManpowerGroup zal profiteren van Jonas’ mondiaal perspectief, zijn leiderschap en passie voor onze klanten, onze medewerkers en onze mensen.”

Jonas Prising ManpowerGroup

Jonas Prising over zijn benoeming: “Ik ben vereerd en trots dat ik voort kan bouwen op het stevige fundament dat Jeff heeft gevestigd. Zijn strategische visie, thought leadership, innovatie, zakelijk inzicht en persoonlijk leiderschap hebben ManpowerGroup in de positie gebracht van wereldleider in onze markt.”

Legacy van Jeffrey Joerres
Joerres werd chief executive officer van ManpowerGroup in 1999 en werd benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur in 2001. Tijdens zijn ambtstermijn heeft hij de organisatie getransformeerd van een $ 8B uitzendorganisatie, actief in 50 landen naar een merk, een $ 20B + wereldwijde leverancier van innovatieve workforce oplossingen die actief zijn in 80 landen onder drie merken – Manpower, Experis en Right Management.

Bron: ManpowerGroup, 12 februari 2014

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek