loading
views

Myler genomineerd voor FD Gazellen Award 2013

Myler genomineerd voor FD Gazellen Award 2013

Online zzp-platform Myler is wederom één van de kanshebbers op een FD Gazellen Award 2013 in de provincie Utrecht in de categorie groot.

Vorig jaar was de online bemiddelaar de nationale winnaar met een winstgroei van 1503%.
Daarnaast heeft de online bemiddelaar voor Nederland de European Business Award van 2013 gewonnen. Deze prijs valt in de categorie Onderneming van het jaar met een omzet tussen de 26 en 150 miljoen Euro.

Om kans te maken op een FD Gazellen Award moet een bedrijf minimaal 20% per jaar groeien. Myler begon in 2009 met het aanbieden van transparante bemiddelingsdiensten voor hoogopgeleide zelfstandig professionals. Vanaf 2012 kunnen ook MKB bedrijven met een bepaald specialisme met hun eigen personeel reageren op een opdracht. Momenteel heeft Myler een online netwerk met meer dan 12.500 ingeschreven zelfstandig professionals.

European Business Award
Met de European Business Award maakt Myer tevens in het voorjaar kans op de algehele Europese prijs in deze categorie. De Europese onderscheiding wordt jaarlijks uitgereikt aan innovatieve, winstmakende en groeiende ondernemingen binnen diverse sectoren. De European Business Awards zijn in 2007 opgericht met als doel het stimuleren en verbeteren van de Europese bedrijfsverhoudingen. De internationale jury bestaat uit 97 vooraanstaande mensen uit het zakenleven, de politiek en wetenschap zoals voormalig Belgisch premier Yves Leterme en de Franse directeur van RSM Jean-Michel Picaud.

Bron: Myler, 29 oktober 2013

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek