loading
views

AB Brabant benoemt nieuwe leden Raad van Commissarissen

AB Brabant benoemt nieuwe leden Raad van Commissarissen

AB Brabant heeft na akkoord van de ledenraad twee externe leden aan de Raad van Commissarissen toegevoegd (RvC). Mevrouw Ginel van Weering uit Hilversum en de heer Hans Beljaars uit Etten-Leur richten zich binnen de RvC specifiek op de aandachtsgebieden ‘Uitzendbranche’ en ‘Vernieuwing’.

De fusieorganisatie AB Brabant – per 1 januari 2013 ontstaan uit de samenvoeging van AB Brabant en AB Zuidoost Brabant – werkt volgens het zogenaamde RvC-model. Dit betekent dat de Raad van Commissarissen toezicht houdt op en advies geeft aan de professionele directeur-bestuurders van de organisatie. Naast mevrouw Ginel van Weering en de heer Hans Beljaars bestaat de Raad van Commissarissen uit eigen leden van de organisatie: de heer Wil Meulenbroeks (voorzitter), mevrouw Angelique Pijnenburg, de heer Pieter van Rooi, de heer Jan Scholtens en de heer Mark Kanters. Dit vijftal wordt teruggebracht naar drie commissarissen.

Externe deskundigheid
Van Weering is manager Personele Concepten bij Post NL en heeft een achtergrond bij uitzendorganisaties Start People BV en Randstad Uitzendbureau BV. Dankzij deze ervaring heeft zij uitgebreide strategische, bestuurlijke en operationele kennis van de uitzendbranche.
Beljaars is directeur/ eigenaar van marketing- en communicatiebureau Buro111. Deze gedreven ondernemer heeft volop kennis en ervaring op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en is sterk op het terrein van marketingstrategie, concept en creatie. Bovendien is Beljaars uitstekend bekend met de diverse on- en offline media.

Flexibele en gespecialiseerde arbeid
AB Brabant staat al meer dan 45 jaar borg voor een professionele arbeidsvervanging bij ziekte of arbeidsongeschiktheid van haar agrarische leden en is met een team van circa 120 bedrijfsverzorgers de grootste agrarische werkgever in Noord-Brabant. In de loop der jaren heeft de organisatie bovendien een brede dienstverlening ontwikkeld in de groene en aanverwante sectoren. De in totaal 3800 leden en een grote diversiteit aan opdrachtgevers kunnen rekenen op een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van bedrijfsverzorging, uitzenden, detacheren, payrollen en HR-dienstverlening. AB Brabant heeft vestigingen in Best, Hoogeloon, Deurne en Etten-Leur.

Bron: AB Brabant, 16 juli 2013

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek