loading
views

Eerste lichting Olympia ondernemers afgestudeerd

Eerste lichting Olympia ondernemers afgestudeerd

Voor de eerste keer reikte de Hoge School van Amsterdam, uit handen van Jan Willem Schulte, het diploma Ondernemerschap uit aan vier Olympia-ondernemers.

Olympia Uitzendbureau werkt nauw samen met de Hoge School voor het opleiden van toekomstige franchiseondernemers.

Trainees met diplomaOpleiding
Tijdens de negen maanden durend traineeship werken de studenten vier dagen op een van de vestigingen van Olympia en volgen ze een dag per week college, waarbij onder andere persoonlijk leiderschap, marktbewerking, financieel management en inspiratie en creatie aan de orde komen. Gedurende de opleiding maken de studenten hun eigen businessplan. De minor wordt afgesloten met een eindassessment waarin dit businessplan besproken wordt. De studenten worden daarnaast beoordeeld op de ontwikkeling van ondernemerscompetenties.

Afgestudeerden
Cathrien Berghout, Marco ten Hoven, Matthieu van der Velde en Richelle van der Velde namen hun diploma in ontvangst. “De opleiding sluit perfect aan op de praktijk bij Olympia”, aldus een van de jonge ondernemers. “Wat ik op vrijdag leerde, kon ik op maandag meteen in praktijk brengen. Ik wil nu zo snel mogelijk mijn eigen vestiging beginnen.”

Bron: Persbericht Olympia uitzendbureau, 24 juni 2013

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek