loading
views

Casper Venema associate bij Professionals in Flex

Casper Venema associate bij Professionals in Flex

Per 01 juli 2013 treedt Casper Venema toe als associate bij Professionals in Flex.

Met het toetreden van Venema wil Professionals in Flex haar propositie rondom strategisch advies en directievoering voor (middel)grote uitzendondernemingen versterken.

Casper Venema
Casper VenemaVenema heeft ruime ervaring als executive in de flexbranche. In 15 jaar heeft hij in alle facetten van de arbeidsbemiddeling gewerkt; van detachering en werving & selectie tot algemeen uitzenden. Hij was directielid bij Manpower Nederland. Venema heeft zijn sporen verdiend in het verbeteren van commerciële proposities en het efficiënt(er) inrichten van een klantgerichte bedrijfsvoering. Bestaande principes werden vervangen door nieuwe inzichten en medewerkers werd getoond dat het ook op een andere, en betere manier kan. Dat resulteerde in sterke verbeterde winstgevendheid en omzetgroei van bedrijfsonderdelen.

Reactie Professionals in Flex
‘Wij zijn bijzonder verheugd met de toetreding van Casper Venema’, aldus Patrick Hustinx, partner Professionals in Flex. ‘Veel ondernemingen in de flexbranche hebben behoefte aan innovatie en de ‘sense of urgency’ is aanwezig. In onze adviespraktijk zien we daarom dat veel bedrijven hun strategie willen heroverwegen en behoefte hebben aan een unieke combinatie van praktijkkennis én de kracht om oude patronen los te laten’.

Bron: Persbericht Professionals in Flex, 24 juni 2013

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek