loading
views

AB Vakwerk: herstructurering met instemming vakbonden

AB Vakwerk: herstructurering met instemming vakbonden

AB Vakwerk gaat haar organisatie de komende maanden herstructureren om te kunnen anticiperen op de veranderende marktvraag.

Met de vakbonden FNV en CNV en de Ondernemingsraad heeft AB Vakwerk in goed overleg overeenstemming bereikt over de herinrichting van de organisatie.

Toekomstbestendig maken
Algemeen directeur Hylke van der Veen: “Het afgelopen jaar hebben we grondig onderzocht hoe we de organisatie toekomstbestendig kunnen maken. De veranderende markt vraagt om een gedifferentieerde marktbenadering: verschillende dienstverleningsconcepten tegen een faire prijs. AB Vakwerk is een gezonde organisatie en dat willen we in de toekomst ook blijven. Het stemt ons dan ook tevreden dat we de herstructurering met instemming van zowel de vakbonden als de ondernemingsraad kunnen uitvoeren, met een zeer beperkte uitstroom van medewerkers.”

AB Vakwerk
AB Vakwerk is de regisseur van werk met een coöperatieve inslag, die meedenkt, analyseert en oplossingen aandraagt. AB Vakwerk heeft de ambitie om arbeidsmarktleider te zijn in de brede agri-business. Daarnaast wil AB Vakwerk een top-5 leverancier zijn in de bouw, grond- weg- en waterbouw, groenvoorziening, industrie en logistiek. Met 1.100 vaste medewerkers in dienst en ca. 4.000 Nederlandse en EU-medewerkers op uitzendbasis is AB Vakwerk één van de grootste werkgevers van Noord-Nederland.

Bron: AB Vakwerk, 13 juni 2013

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek