loading
views

Studentalent neemt Find’em over

Studentalent neemt Find’em over

Studentalent en de oprichters van Find’em hebben overeenstemming bereikt over de overname van Find’em, het platform waar werkgevers en studieverenigingen elkaar ontmoeten.

Find’em is een logische aanvulling op het merkenportfolio van Studentalent. De overname past uitstekend in de manier waarop Studentalent haar positie als doelgroepspecialist op het gebied van studenten en starters verder wil verstevigen. Vandaag is de herlancering van Find’em met een nieuwe, frisse look. Studentalent biedt de functionaliteit van het platform gratis aan.

Dolf L’Ortye en Martin Schapendonk, oprichters Find’em:
“Studentalent staat voor ons met stip op nummer één om Find’em nog verder uit te bouwen. Het is belangrijk voor ons dat Find’em een plaats krijgt binnen een organisatie die van nature een sterke positie in de studenten- en verenigingswereld heeft. In de aanloop naar deze overname hebben we gemerkt dat de mensen achter Studentalent het verenigingsleven een warm hart toedragen. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat Find’em bij Studentalent in goede handen is.”

Angelique Steen, directeur Studentalent:
“Find’em is een uitstekende aanvulling op onze studenten- en starterslabels, hiermee bieden we corporate recruiters toegang tot de top van het Nederlandse studentenleven. Als doelgroepspecialist juichen wij het verenigingsleven absoluut toe. Zeker in tijden van economische crisis, merken wij dat nevenactiviteiten het verschil kunnen maken op een CV, daarmee laten studenten ambitie en ondernemerschap zien en doen ze alvast relevante praktijkervaring op.”

Over Find’em
Find’em, opgericht in 2009, is een platform waar recruiters en studieverenigingen elkaar kunnen treffen. Bedrijven kunnen reageren op relevante sponsoractiviteiten van studieverenigingen, profielen inkijken en zelf inhousedagen, stages en business courses aanbieden aan high potentials. Find’em heeft inmiddels een netwerk van meer dan honderd studieverenigingen verdeeld over heel Nederland en ruim 25 bedrijfsprofielen.

Bron: Studentalent, 12 juni 2013 en Find’em

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek