loading
views

USG People verkoopt General Staffing aan Randstad, EU geeft toestemming

USG People verkoopt General Staffing aan Randstad, EU geeft toestemming

De Europese Commissie heeft goedkeuring gegeven voor de verkoop van de General Staffing-activiteiten van USG People in Spanje, Italië, Oostenrijk, Zwitserland, Luxemburg en Polen aan Randstad.

In april kondigde USG People aan deze bedrijfsonderdelen te verkopen aan Randstad.
> Randstad koopt uitzendactiviteiten van USG People

Met de verkoop van haar General Staffing-activiteiten in genoemde landen zet USG People een volgende stap in de uitvoering van haar in 2011 herijkte strategie. Uitgangspunt voor de strategie is te focussen op de markten waar USG People onderscheidende meerwaarde kan bieden aan haar stakeholders en voldoende omvang kan creëren voor een leidende en goed renderende positionering door de cyclus heen.

Investeren in USG Professionals
USG People zal haar aandacht vooral richten op de bestaande leiderschapsposities en haar investeringen richten op de uitbouw van hoogrenderende concepten, zoals het recent geïntroduceerde USG Professionals.

Focus op ontwikkelingen in hr-dienstverlening
Een meer geconcentreerde positionering versterkt de focus van de organisatie op de strategische doelstellingen. Hiermee anticipeert USG People op toekomstige ontwikkelingen in de markt van HR-dienstverlening.

De betreffende bedrijfsonderdelen worden naar verwachting eind juni 2013 juridisch overgedragen aan Randstad.

Bron: USG People, 10 juni 2013, zie ook Randstad, 10 juni 2013

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek