loading
views

Chris Heutink, Randstad: “De flexmarkt wordt groter”

Chris Heutink, Randstad: “De flexmarkt wordt groter”

Ondanks de crisis is Nederland is een ‘wereldland’, zegt Chris Heutink, algemeen-directeur van Randstad Nederland in een interview met Nu.zakelijk. “De flexmarkt wordt alleen maar groter.”

Heutink sprak met NUzakelijk naar aanleiding van de deelname van Randstad als partner van de campagne Wereldland Nederland. Daarvoor hebben een aantal grote bedrijven de handen ineen geslagen om het optimisme in Nederland te vergroten.

Visie op economische situatie
“Sinds 2009 kruipt de economie omhoog, maar ook wij hebben ongelofelijk veel last gehad van marktverval. De uitzendmarkt is nu een vlakke markt. Let wel, in 2009 deed de markt min 30 procent. Dan is de situatie nu toch een stuk rooskleuriger. Ik zie veel positieve signalen. De transportsector zit, in ieder geval wat uitzendkrachten betreft, in de lift. Dat betekent groei, in de zin van werk.”

“Vroeger had je een vaste kern met wat zieken en pieken, dat was onze business. Gemiddeld zijn we nu bij bedrijven veel verder opgeschoven, en optimaliseren wij de personeelscapaciteit.”

Bron: Nu.zakelijk, 5 juni 2013

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek