loading
views

PSC gaat samenwerking aan met Jellow

PSC gaat samenwerking aan met Jellow

Jellow wordt de schakel tussen ZZP-ers en opdrachtgevers.
PSC gaat de samenwerking aan met Jellow.

Jellow biedt een nieuwe, betrouwbare en betaalbare formule voor de inzet van freelancers. Dankzij een online database is er direct contact mogelijk tussen een gescreende professional en de opdrachtgever. PSC verzorgt de administratieve afhandeling en de geldstromen.
Jellow.nl
Combinatie van online matching en offline bemiddeling
In samenwerking met nauwkeurig geselecteerde partners voegt Jellow de kwaliteit en service van offline bemiddeling toe aan online matching.
Jellow samenwerking met PSC | platform

Algemeen directeur van Jellow, Noel Wilson, is overtuigd van het concept: “We hebben in de afgelopen jaren gesproken met heel veel betrokkenen in de freelance en ZZP-markt en goed naar alle wensen en behoeften geluisterd. De uitkomsten van al die arbeidsmarktgesprekken hebben we vertaald in een unieke aanpak. Wij gaan de interimmarkt op zijn kop zetten.”

De samenwerking
Jellow stelt PSC in staat backoffice services voor ZZP-ers te gaan verzorgen. Directeur van PSC, Ed van Viegen, licht toe: “ZZP-ers en opdrachtgevers vinden elkaar via Jellow. PSC doet vervolgens enkel dat wat ze goed kan. Wij regelen de betaling van de ZZP-er, versturen de facturen aan opdrachtgevers, innen het geld en regelen het verdere papierwerk.” Ook zorgt PSC ervoor dat de ZZP-er onafhankelijk is van de betaling door de inlener. PSC toetst de kredietwaardigheid van inleners zodat de ZZP-er geen debiteurenrisico loopt. De ZZP-er kan zich desgewenst zelfs laten bevoorschotten.”

PSC – backoffice-dienstverlening voor intermediairs
PSC | platform verzorgt uitsluitend backoffice diensten voor personeelsintermediairs en doet nooit rechtstreeks zaken met opdrachtgevers. Hiermee is PSC uniek als dienstverlener in de flexmarkt. Veel intermediairs maken reeds gebruik van de diensten, zodat zij zich kunnen richten op datgene waar ze in excelleren, namelijk bemiddelingen tot stand brengen.

Jellow
Jellow faciliteert direct contact tussen de freelance professional en de opdrachtgever, op een geheel andere manier. Jellow biedt controle en direct contact tussen de professional en de opdrachtgever. Jellow is de enige online database met uitsluitend gescreende freelancers die uitblinken in hun vakgebied. Alleen opdrachtgevers kunnen via de website van Jellow zelf zoeken naar de best beschikbare professional, daarmee contact opnemen en desgewenst inhuren. Dat scheelt tijd en geld terwijl de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Bron: PSC.nl, 27 maart 2013

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek