loading
views

Voortzetting samenwerking tussen PSC en NXPD

Voortzetting samenwerking tussen PSC en NXPD

NXPD blijft administratie uitbesteden aan PSC

NXPD, uitzendbureau voor vast en flexibel werk, heeft de samenwerking met PSC voortgezet. NPXD besteedt haar administratie uit aan PSC zodat het bedrijf haar handen vrij heeft om de juiste match te maken tussen klant en kandidaat.

Samenwerking NXPD en PSC voortgezet

Vrijheid voor bemiddeling
PSC ondersteunt NXPD in alle administratieve processen en in de dienstverlening denkt PSC mee met de klant. Directeur-eigenaar Nick van Bruggen (foto: midden) over de samenwerking met PSC: “Ik kan bezig zijn met waar ik goed in ben: het maken van de juiste match tussen klant en kandidaat.”

PSC – backoffice-dienstverlening voor intermediairs
PSC | platform verzorgt uitsluitend backoffice diensten voor personeelsintermediairs en doet nooit rechtstreeks zaken met opdrachtgevers. Hiermee is PSC uniek als dienstverlener in de flexmarkt. Ed van Viegen, directeur (foto: rechts): “Meer dan 150 intermediairs maken reeds gebruik van de diensten, zodat zij zich kunnen richten op datgene waar ze in excelleren, namelijk bemiddelingen tot stand brengen.”

NXPD

NXPD
NXPD is jouw uitzendbureau voor vast en flexibel werk.
“Ben jij op zoek naar werk in de sector Bouw en Infra, Techniek en Industrie of Office Support? Of ben je werkgever en op zoek naar gemotiveerd personeel in één van deze drie sectoren? Dan is NXPD het bureau waar je wilt aankloppen. Wij helpen je met plezier bij het vinden van een nieuwe job of collega. Kort gezegd: NXPD is jouw bureau voor vast en flexibel werk.”
NXPD kijkt per vacature wat de beste oplossing is voor het HR probleem. NXPD werkt samen met opdrachtgevers volgens een one stop shop principe. De complete instroom van medewerkers wordt begeleid met een professionele, maar persoonlijke aanpak.

Bron: PSC.nl, 25 maart 2013

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek