loading
views

Haldu Groep neemt Flexaforte over

Haldu Groep neemt Flexaforte over

Met ingang van 4 februari maakt Flexaforte deel uit van de Groesbeekse Haldu Groep/Halkers.

Flexaforte opereert vanuit Nijmegen en heeft zich landelijk geprofileerd als bemiddelaar en adviseur voor flexwerkers voor zowel de bouw- als automotivesector.

Automotive
Deze overname betekent dat de goede naam van Flexaforte blijft bestaan onder de vlag van de Haldu Groep en dat zowel de directeur als de relatiebeheerder vanuit het hoofdkantoor van de Haldu Groep in Groesbeek gaat werken. Zij kunnen daar volledig op terugvallen én profiteren van de uitstekend geoutilleerde back office van de Haldu Groep.

Stevig fundament voor verwachte ontwikkelingen in de bouw
Met de komst van Flexaforte krijgt de Haldu Groep met deze overname wederom een grote groep ervaren en flexibel inzetbare specialisten binnen de gelederen. Dit als aanvulling op het al robuuste contingent arbeidskrachten van de Haldu Groep zelf voor de bouw. Met deze aanvulling is de Haldu Groep nog beter in staat om vanuit een stevig fundament en een grote poule het alom verwachte personeelstekort in de bouw op te kunnen vangen, op korte termijn veroorzaakt door de vergrijzing en geringe toetreding van jongeren én op iets langere termijn omdat het bouwvolume na de crisis naar verwachting zal terugkomen op het oude niveau of wellicht zelfs door zal groeien. Met deze overname zal naar verwachting de omzet in 2013 met € 2 miljoen groeien waardoor de totaalomzet van de Haldu Groep naar € 11 miljoen zal doorgroeien in 2013.

Nieuw speerpunt Haldu Groep: de levering van flexwerkers voor de automotive
Daarnaast haalt de Haldu Groep met deze overname een compleet nieuwe discipline in huis: de levering van flexwerkers voor de automotive branche. De expertise en goede naam die Flexaforte hiermee jarenlang opbouwde, gaan nu verder onder de vlag van de Haldu Groep, zowel een commerciële aanwinst als een stuk risicospreiding. Maar ook wordt deze markt voortaan bediend vanuit de prima geoliede back office van de Haldu Groep die deze al jarenlang op hoog niveau weet te borgen.

Bron: Haldu Groep, 31 januari 2013

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek