loading
views

USG Restart wint UIL Award UWV

USG Restart wint UIL Award UWV

USG Restart ontving uit handen van het UWV de UIL Award 2012, categorie Overall Award

Deze award wordt uitgereikt aan die leverancier die een onderscheidende bijdrage heeft geleverd aan het bedrijfsresultaat van UWV.
USG Restart is uitgeroepen tot winnaar in de categorie ‘Overall Award’.

Waarom wint USG Restart?
Het feit dat USG Restart mensen helpt met het ontwikkelen van vaardigheden om een baan te vinden en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om werk te kunnen vinden. USG Restart draagt bij aan het initiatief van MVO Nederland en Ahold om – in samenwerking met UWV – Wajongers bij Albert Heijn aan het werk te helpen.

Doel van het initiatief
Het inzetten van minimaal één Wajonger in elk filiaal van Albert Heijn en het analyseren van dit proces om dit in de toekomst bij andere bedrijven te kunnen doen. Het resultaat: een vruchtbare samenwerking tussen de verschillende stakeholders: het bedrijfsleven, UWV en de maatschappelijke partners.

Trots op waardering
“Deze prijs geeft een enorme blijk van waardering en vertrouwen vanuit het UWV waar we erg trots op mogen zijn”, aldus Cristel Poortenaar-van Linder, Algemeen Directeur van USG Restart. Deze award is op dinsdag 27 november 2012 uitgereikt door Jeroen Krol (hoofd Inkoop UWV) en Frans Slingerland (directeur Facilitair Bedrijf & Inkoop UWV).

Bron: USG Restart, 28 november 2012

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek