loading
views

Randstad en Yacht winnen contract Gasunie

Randstad en Yacht winnen contract Gasunie

De combinatie Yacht, Randstad Engineering en Randstad Techniek wordt een van de twee hoofdleveranciers voor de technische interim-vacatures van Gasunie.

De combinatie Yacht, Randstad Engineering en Randstad Techniek wordt één van de twee hoofdleveranciers voor de technische interim vacatures van Gasunie. Het contract heeft een looptijd van 4 jaar en kan eenmalig met twee jaar verlengd worden.

Yacht gaat voor Gasunie vooral de hogere en specialistische technische interim-aanvragen invullen. Denk aan technisch specialisten op het gebied van geotechniek, engineering, project- & constructiemanagement en technici op werktuigbouwkundig & elektrotechnisch gebied. De specialisten gaan zich onder andere bezig houden met een aantal grote onderhoudsprogramma’s bij Gasunie.

Aanbesteding Gasunie
Gasunie, een Europees gasinfrastructuurbedrijf met een netwerk van meer dan 15.000 km pijpleiding in Nederland en Noord-Duitsland, schreef deze zomer een Europese aanbesteding uit voor de inhuur van tijdelijk technisch personeel.

Peter Hulsbos, algemeen directeur Yacht: “We vinden het een eer dat Gasunie Yacht als partner heeft gekozen. Door onze jarenlange ervaring in de energiesector en binnen de utiliteit zijn wij goed in staat Gasunie te helpen. Onze technische professionals zijn bevlogen en deskundig en we beschouwen deze opdracht als een bevestiging van de kennis en kunde die wij in huis hebben.”

Bron: Yacht, 26 november 2012

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek