loading
views

Inspiratie-symposium NVUB: ‘De brug tussen flex en vast’

Inspiratie-symposium NVUB: ‘De brug tussen flex en vast’

Donderdag 29 november bij Boekel de Nerée in Amsterdam: Inspiratie-symposium NVUB over ‘De brug tussen flex en vast’

Het nieuwe NVUB organiseert een symposium met het thema ‘De brug tussen flex en vast’. De zoektocht ‘Naar een werkgeverschap dat aansluit bij de wensen en behoeften van werkgever en werknemer in de 21e eeuw’ staat tijdens het symposium centraal.

Johan Zwemmer over ‘Pluraliteit van werkgeverschap’
Hoofdspreker is Johan Zwemmer, advocaat bij Boekel De Nerée N.V. en juridisch expert op het gebied van flexibele arbeid. Zwemmer promoveert de dag vóór het symposium op het onderwerp Pluraliteit van werkgeverschap.

Forum en sprekers
Naast Johan Zwemmer zijn er inspirerende bijdragen van Martin Pikaart (over pensioen en flexibiliteit), Pieter Molijn (over een eerlijke arbeidsrelatie) en Willem van der Voort (die eerste resultaten van een onderzoek naar de maatschappelijke effecten van arbeidsmigratie in Nederland zal presenteren). Er is een forumdiscussie met enkele bekende politici en het NVUB presenteert de hoofdlijnen van haar vernieuwende ContinuFlex-CAO.

Locatie en aanmelding
Het symposium vindt plaats bij Boekel de Nerée aan de Zuidas in Amsterdam. Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meer informatie over het symposium en aanmelding vindt u op nvub.nl

Bron: NVUB.nl, 23 november 2012

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek