loading
views

Myler zzp platform genomineerd voor FD Gazellen Award 2012

Myler zzp platform genomineerd voor FD Gazellen Award 2012

Online zzp-platform Myler is één van de kanshebbers op een FD Gazellen Award 2012 in de provincie Utrecht.

Myler brak in 2009 de bemiddelingsmarkt open met lage zzp tarieven. Die aanpak bleek een succes: dagelijks zijn er bijna 1.000 zzp’ers via Myler aan de slag bij toonaangevende opdrachtgevers. Met een omzet van €120 miljoen per jaar is het platform een van de meest snel groeiende bedrijven van Nederland.

Hoogopgeleide zp’ers
Om kans te maken op een FD Gazellen Award moet een bedrijf minimaal 20% per jaar groeien. Myler voldeed ruimschoots aan die eis, in de laatste drie jaar groeide de omzet met 85%. Het platform begon in 2009 met het aanbieden van transparante bemiddelingsdiensten voor hoogopgeleide zelfstandig professionals.

Ook bemiddeling MKB bedrijven met gespecialiseerd personeel
Vanaf 2012 kunnen MKB bedrijven met een bepaald specialisme met hun eigen personeel ook reageren op een opdracht. Daarnaast kunnen opdrachtgevers en professionals bij het platform terecht voor advies over een optimale samenwerking. Inmiddels heeft Myler ruim 10.000 zzp’ers aan zich gebonden, waarvan er dagelijks duizend aan de slag zijn bij opdrachtgevers als AON, Achmea, Fujitsu en Schiphol.

Waarom?
Myler verklaart haar succes: “De bemiddelingsmarkt voor zzp’ers werd gedomineerd door ontransparante bemiddelaars. Tussen de opdrachtgevers en zzp’ers zitten soms meerdere tussenpersonen die ieder weer hun opslag berekenen. Bemiddelingstarieven liepen daardoor op tot 50% van het uurtarief van een freelancer. In een branche waar veelvuldig te hoge bemiddelingskosten worden gevraagd, is Myler een van de weinige tussenpersonen die transparant is over zijn tarieven.”

Bron: Myler, 20 november 2012

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek