loading
views

Randstad wil François Béharel benoemen in Raad van Bestuur

Randstad wil François Béharel benoemen in Raad van Bestuur

Randstad Holding stelt voor François Béharel te benoemen in de Raad van Bestuur voor een eerste termijn van 4 jaar.

De benoeming is onder voorbehoud van goedkeuring door de aandeelhouders op de komende Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 28 maart 2013.

Voorheen CEO Randstad Groep Frankrijk
François Béharel was regionaal directeur van VediorBis vanaf 1999. Hij was net CEO van de Vedior groep in Frankrijk toen hij werd benoemd tot President en CEO van de nieuwe gecombineerde Randstad Groep Frankrijk in 2009.

Brian Wilkinson treedt af
Brian Wilkinson treedt af als lid van de Raad van Bestuur. Brian Wilkinson trad aan bij Vedior in 1999 als UK development manager. Hij zat in de Raad van Bestuur van Vedior in 2003 en werd benoemd tot lid van de Randstad Raad van Bestuur in 2008, verantwoordelijk voor het Verenigd Koninkrijk, India en Azië-Pacific.
Ben Noteboom, CEO van Randstad: “Brian heeft een belangrijke rol gespeeld in de complexe integratieprocessen in Australië en het Verenigd Koninkrijk na de Randstad-Vedior fusie. Hij heeft onze aanwezigheid vorm gegeven in China en India. We hebben hem leren kennen als een zeer gemotiveerde en ervaren collega. We wensen hem het beste in zijn verdere loopbaan.”

De taakverdeling binnen de Raad van Bestuur wordt aangepast. Zie het overzicht in het persbericht.

Bron: Randstad persbericht, 9 november 2012

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek